Kuş Bahçe Mevkiinde beton yol yapımı tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Çerkezköy ilçesi Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkiinde başlatılan SSB beton yol yapımı tamamlandı. Yol 400 metre uzunluğunda ve 9 metre genişliğinde olup toplamda 3.600 m2'lik beton döküm yapıldı.

Kuş Bahçe Mevkiinde  beton yol yapımı tamamlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Mart 2021 Cumartesi 11:13

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarına hijyen ve maske kurallarına dikkat ederek başladı.
Yapılan çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çerkezköy'deki beton yol yapımının ardından yol yapım ve onarım çalışmalarımıza diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz. Cengiz Topel Bulvarı Kuş Bahçe Mevkiinde yapımını tamamlayarak hizmete sunduğumuz SSB beton yolumuzun vatandaşlarımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.