Kutlamalar kriz çıkardı!

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 86. Yıldönümü ve Çerkezköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunn 87. yılı münasebeti ile düzenlemek istediği Fener Alayı'na Çerkezköy Kaymakamlığı'nın 'Red' cevabı vermesi üzerine 10'a yakın sivil toplum örgütü bir araya gelerek, bir basın açıklaması yaptı ve izin verilmemesine tepki gösterdi.

Kutlamalar kriz çıkardı!
28 Ekim 2009 Çarşamba 00:00

Basın açıklamasını sayıları 10'u aşan sivil toplum ve demokratik kitle örgütü adına yaptıklarını  açıklayan CHP İlçe Başkanı Erdinç Turan, Cumhuriyet Bayramı nedeni ile Bayramın daha çoşkulu ve sevinçli geçmesi için partileri ve demokratik kitle örgütleri ile birlikte etkinlikler düzenlemeyi planladıklarını fakat Kaymakamlık Makamı'nın bu talebi red ettiğini belirterek, bu ortak heyecanı ve sevinci yaşamanın beklentisi içerisindeyken Kaymakamlık Makamı'nın talebimize olumsuz yanıt vermesi, Fener Alayı ve sair kutlamalara izin vermeyeceğini resmi yazı ile tarafımıza bildirmesi bize büyük bir hayal kırıklığı yaşatmıştır" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.