Meclis Üyeleri ve personeline eğitim verildi

Çerkezköy Belediyesi tarafından düzenlenen Hizmetiçi Eğitim Semineri’ne Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar katılarak önemli bilgiler verdi

Meclis Üyeleri ve personeline eğitim verildi
09 Aralık 2014 Salı 08:14

Belediye personeline ve Meclis Üyelerine 4734 Sayılı Kanun, 4735 Sayılı Kanun, 2886 Sayılı Kanun, 657 Sayılı Kanun ve Torba Yasa hakkında Belediye Meclis Üyeleri ile personeline önemli bilgiler veren Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar, Meclis Üyeleri ve personelin sorularını da cevapladı.
Cumartesi ve Pazar günü Belediye Meclis Salonu’nda verilen Hizmetiçi Eğitim Semineri’nin oldukca faydalı ve verimli geçtiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar Beye Çerkezköy’e kadar gelerek Meclis Üyelerimiz ve personelimize çok faydalı bilgiler verdiği için kendisine çok teşekkür ediyorum. Oldukça faydalı ve eğitici bilgiler verdi” dedi.

Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar’ın 4734 Sayılı Kamu İhale kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, 2886 Sayılı Devlet İhale kanunu, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu ve son çıkartılan Torba Yasa ile ilgili önemli bilgilerin verdiğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, önümüzdeki dönemlerde bu tür hizmet içi eğitim seminerlerinin yapılmaya devam edeceğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.