MHP'den tarım semineri

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu önümüzdeki hafta sonu çok büyük bir organizasyon düzenleyerek çiftçilere bir seminer vereceklerini belirtti.

MHP'den tarım semineri
09 Haziran 2008 Pazartesi 00:00

Karlıköy'de bir arazide gerçekleşecek olan seminere katılım yoğun olmasının beklediklerini belirten MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu, yaklaşık 1000 kişilik bir seminer olacağını belirtti.

MÜRSEL TÜRKKAN GELECEK

Çiftçiliğin son yıllarda büyük bir sıkıntılı hal aldığını ve çiftçinin halinin izlenen politikadan dolayı perişan olduğunu belirten MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, ‘’Çiftçilik Türkiye’de maalesef kötü gidiyor. Çiftçinin hali perişan. Ülkedeki bütün çiftçiler kan ağlıyor ve her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Bu konu hakkında ne yapılması gerektiği ile ilgili neler yapılabilir, çiftçi daha iyi hale nasıl gelir diye konferans düzenlemeye karar verdik. Konferansa konuşmacı olarak da partimizin MKYK Üyesi Mürsel Türkkan geliyor.

KATILIMIN YOĞUN OLMASI BEKLENİYOR

Karlıköy’de düzenlenecek olan çiftçilik ile ilgili konferansa Saray, Büyükyoncalı, Kapaklı, Çerkezköy, Kızılpınar, Velimeşe, Çorlu, Büyükçavuşlu, Silivri ve diğer köylerden çiftçi arkadaşlar katılacaklar. 800’ün üzerinde kişinin katılmasını beklediğimiz konferans 15 Haziran Pazar günü gerçekleştireceğiz.

Kendisi de büyük çiftçi olan partimizin MKYK üyesi Mürsel Türkkan diğer çiftçi arkadaşlar ile çiftçiliğin sorunları hakkında konuşarak çözüm önerileri arayacaklar. Bizim ulaşamadığımız tüm çiftçiler Karlkıköy’de düzenlenecek olan yemekli konferansa davetlidir’’ şeklinde açıklamada bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.