“O” Zero Point Sergisinin Açılışı Yapıldı

Sürdürülebilir Sanat Evinin Kurucusu Görsel Sanatçı Deniz Sağdıç’ın atık ürün ve objelerin sanat eserine dönüştüğü “0” Zero Point adlı sergisi Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen program kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı.

“O” Zero Point Sergisinin Açılışı Yapıldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
12 Şubat 2024 Pazartesi 14:43

KÜLTÜR SANAT FAALİYETLERİ SÜRÜYOR

Kapaklı Belediyesi kültür ve sanat alanında dikkat çeken faaliyetlerine devam ediyor. 7’den 70’e her kesime hitap eden etkinlikleri ücretsiz olarak Kapaklı ve bölge halkıyla buluşturan Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü önemli bir seminer ve sergiye daha ev sahipliği yaptı. Program Sanatçı Deniz Sağdıç’ın “Sürdürülebilirlik ve Sürdürülebilir Sanat” konulu semineri ile başladı. Yaşamı ve sanatsal çalışmaları hakkında bilgi veren Sağdıç, ulusal ve uluslararası platformlardaki sergi ve çalışmalarından bahsetti.

“İCRA ETTİĞİNİZ SANAT GERÇEKTEN ÇOK ETKİLEYİCİ”

Seminerin ardından Sanatçı Deniz Sağdıç’a şilt ve çiçek takdim eden Başkan Çetin, Kapaklı Belediyesi olarak sıfır atık konusunda dikkat çeken çalışmalar yürüttüklerini kaydetti. Başkan Çetin, “Sizleri burada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. İcra ettiğiniz sanat gerçekten çok etkileyici. Ülkemizi uluslararası alanda da çok iyi temsil ediyorsunuz. Emeklerinizi ve çalışmalarınızı yürekten tebrik ediyorum.” dedi.

BAŞKAN ÇETİN ESERLERİ TEK TEK İNCELEDİ

Seminerin ardından Görsel Sanatçı Deniz Sağdıç’ın Türkiye ve dünyada benzeri olmayan, atık hale gelmiş her türlü ürün ve objeyi geri dönüşüm ve ileri dönüşüm prensibiyle sanat eserine dönüştürdüğü “0” Zero Point Sergisinin açılışı yapıldı. Görsel Sanatçı Deniz Sağdıç ve katılımcılarla birlikte sergiyi gezen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, eserleri tek tek inceledi.

Özge Öztimur ve Orkestrası’nın caz müzik ziyafeti sunduğu sergi 15 Şubat Perşembe gününe kadar 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.