Roman Havası dizisine tepki

Çerkezköy Roman ve Müzisyenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Okan Sevgi, geçtiğimiz günlerde Show Tv'de yayınlanan Roman Havası adlı diziye tepkili olduklarını belirtti

Roman Havası dizisine tepki
08 Aralık 2014 Pazartesi 07:56

 DİZİ BİZİM KÜLTÜRÜMÜZÜ YANSITMIYOR

Yayınlanan dizinin kendisini ve Çerkezköy'de yaşamakta olan Romanları hayal kırıklığına uğrattığını dile getiren Okan Sevgi "Show Tv'de yayınlanan Roman Havası dizisi bizim hayatımızı düzeysiz ve seviyesiz bir şekilde, kültürümüzden uzak durumda yayınlanmıştır" dedi.

CAMİADAN ÖZÜR DİLENMESİNİ BEKLİYORUZ

Dizi'nin Türkiye çapında bütün Roman Dernekleri tarafından tepki çektiğini belirten Başkan Sevgi "Devlet bile çingene kelimesini yasaklamışken yayınlanan dizide üstüne basa basa çingene kelimesi kullanılmaktadır. Bu bizler için çok üzücü bir durumdur. Bu hatanın düzeltilmesini ve Roman camiasından özür dilenmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.