Şikayet var çözüm yok

Kapıkule’den sabah saat 08.00’de hareket edip 10:44’de Çerkezköy’e, 12:11’de de Halkalıya ulaşması gereken tren sürekli rötar yapıyor.

Şikayet var çözüm yok
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
22 Eylül 2022 Perşembe 10:43

Çerkezköy’den 10:44’de, Halkalı istikametine hareket etmesi gereken tren uzun bir süreden buyana Çerkezköy garına geç geldiği için 11:30 gibi ancak hareket edebiliyor.

Gecikmenin hatlardaki diğer yük trenlerinin manevralarından kaynaklandığı tahmin edilirken görüştüğümüz vatandaşlar  “Biz ucuz ve toplu taşıma sistemine anında bağlandığımız için treni tercih ediyoruz. Ama gelin görün ki, bu gecikmeler nedeniyle, bazen yetişmemiz gereken yere yetişemiyoruz. Bu bize daha da pahalıya mal oluyor. Cimer’e dahi şikayette bulunduk ama şu ana kadar bir çözüm üretilmedi. Trenlerimizin zamanında hareket etmesini, yetkililerin bu sorunu bir an önce çözmesini istiyoruz” dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.