Soba yine ölüm tüttü

Kış aylarında vatandaşların korkulu rüyası olan ve tedbirsizlik ve dikkatsizlik nedeni ile masum insanların canlarını alan kömür sobası, Kapaklı'da yine ölüm tüttü.

Soba yine ölüm tüttü
08 Ocak 2008 Salı 10:04

1 ÖLÜ VAR

Bahçelievler Mahallesi, Faruk Ilgaz Çaddesi, Tahtacılar Sokak No. 10 Kapaklı adresinde meydana gelen soba zehirlenmesinde 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de karbonmonoksit gazı zehirlenmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Kapaklı'daki evlerinde sobaya kömür atarak uyumak üzere yatağa yatan Yakup Onat (1958) ve Fikriye Onat (1957) çifti uykuya daldılar. Sobanın ölüm tüttüğünü fark etmeyen çift, sobadan çıkan karbonmonoksit gazından dolayı zehirlendi. Zehirlenme sonucu Yakup Onat hayatını kaybetti, Fikriye Onat ise komşularının fark etmesi üzerine, eve gelen Jandarma Ekiplerince çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

1 GÜN SONRA FARK EDİLDİ

Edinilen bilgiye göre 1 kişinin ölümü ile sonuçlanan soba zehirlenmesi şu şekilde gelişti; Çiftin zehirlendiği gecenin ertesi günü Onat Ailesi'nden hiç ses çıkmaması ve evden kimsenin dışarı çıkmaması üzerine çiftin komşuları şüphelendi. Gecede evin ışıklarının yanmaması üzerine Jandarma'ya haber veren komşuları Fikriye Onat'ın da hayatını kurtardı. Eve giren Jandarma Ekipleri Yakup Onat'ı yatakta ölü, Fikriye Onat'ı ise tuvaletin önünde yerde baygın bir şekilde yatarken buldu. Olay yerine çağrılan ambulans ile Fikriye Onat Çerkezköy 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken Yakup Onat ise morga götürüldü.

Hayatını kaybeden Yakup Onat toprağa verilirken, zehirlenen işe Fikriye Onat ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Emir bulut - 2 yıl önce
Bunlar benim dedemlen annanem Allah rahmet eylesin