Soruşturma izni yok !

Kızılpınar Belediyesi ile ilgili olarak "soruşturma açıldığı" yönündeki iddialara cevap geldi. Partisinin düzenlediği toplantıya katılmak üzere Ankara'da bulunan Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın yerine bir basın toplantısı düzenleyen Kızılpınar Belediye Başkan Vekili Celal Yeşilyurt, soruşturma açılmadığını söyledi.

Soruşturma izni yok !
11 Haziran 2009 Perşembe 00:00

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz'ın yerine vekalet eden Celal Yeşilyurt, "Soruşturma açıldı" haberlerine ilişkin bir basın toplantısı düzenleyerek, olayı yalanladı. Kızılpınar Meclis Üyeleri Ahmet Günay, Nevzat Teker, İbrahim Eren ve Cevdet Öztürk ile birlikte basının karşısına çıkan Kızılpınar Belediye Başkan Vekili Celal Yeşilyurt, "Son günlerde gerek basında, gerekse halk arasında, belediye başkanımız sayın Faruk Korkmaz'a yönelik bazı çirkin saldırılar yapılmaktadır" dedikten sonra konuya açıklık getirdi.

BAŞKAN 12 HAZİRAN'DA GÖREVİNDE OLACAK

Faruk Korkmaz’ın 2 Haziran tarihinde izne ayrıldığını ve bunun da Çerkezköy Kaymakamlığı’na resmi yazı ile bildirildiğini belirten Celal Yeşilyurt, şunları kaydetti: “Faruk Korkmaz, Ankara Kızılcahamam’da Başbakan Recep Tayip Erdoğan başkanlığında yapılan Belde Belediyeler Birliği’nin toplantısına katılmak üzere gitmiş ve toplantının ardından izne ayrılarak akrabalarını ziyaret etmek amacıyla Erzurum’a geçmiştir. Faruk Korkmaz vekil olarak şahsımı tayin etti. Başkanımızın bıraktığı bu kutsal emanetini gelene kadar layıkıyla koruyacağız. Şu anda da çalışmalarımız devam ediyor. Başkanımız 12 Haziran’da görevinin başında olacak ve izin dönüşü çalışma faaliyetlerine hız vererek seçimde kaldığı yerden devam edecek”

ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Yeşilyurt'un basın açıklaması yaptığı sırada gelen telefonda Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ile görüştü. Görüşme sonrası Korkmaz'dan müjdeli haberlerde veren Yeşilyurt, "Başkanımız Ankara’daki temaslarında bölgeye yapılacak olan yatırımlarıda takip ediyor. Mesala şu an öğrendiğim bir haberi sizinle paylaşayım. Beldemizde Domuzdere Mevkii olarak bilinen bölgedeki yapılaşmayla ilgili elektrik ve trafo sorunu çözülmüş. Milletvekilimiz Ziyaeddin Akbulut'un desteği ile ilgili kurumlara gerekli talimatlar verilmiştir. En kısa zamanda çalışmalar başlayacak” dedi. Yeşilyurt, belde sınırları içindeki yol çalışmalarına da aralıksız devam ettiklerini hatta yaz ayları münasebetiyle hız verdiklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.