Temeli Haziran ayı içinde atılıyor

Kampüs Alanı’na Haziran ayında temeli atılması planlanan Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesi inşaatını yapımı için Ases Yapı ile protokol imzalandı

Temeli Haziran ayı içinde atılıyor
19 Mayıs 2016 Perşembe 11:41

 İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Atak Kozmetik Fabrikasında dün düzenlenen protokol imza törenine Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, Ases Yapı firma ortakları Sadettin Hasanoğlu ile Ersan Hasanoğlu ile Çetin Group Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Kabaklar katıldı. 

YURT GİRİŞİMİNDEN SONUÇ ÇIKMADI

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Çetin Group olarak Çerkezköy ve bölgeye Fen Lisesi kazandıracağımız için çok mutluyuz. Fen Lisesi yapma fikri öncesinde bölgeye Kız Yurdu kazandırmak için yola çıkmıştık. Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünden kız yurdu yapımı için girişimde bulunduk. Ancak bu girişimimizden bir sonuç çıkmadı. Bu fikrimizin üzerinden 36 saat geçmeden fikrimizi okul projesine döndürdük. Bu şekilde fen lisesi fikri de doğmuş oldu” diye konuştu.

9 İLE 11 OKUL PLANLANIYOR

Fen Lisesinin hem Çerkezköy’e hem de bölgeye büyük katkıları olacağını ifade eden Çetin Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seval Çetin, “Çerkezköy Kampüs Projesi’nin içerisinde 9 ile 11 okul planlanıyor. Okul projesi Milli Eğitim Bakanlığının tip projeleri çerçevesinde hazırlandı. Okulun bodrum katında 1 adet beden eğitimi salonu, jeneratör odası, kazan dairesi, depolar, sığınaklar, hizmetli odası ve teknisyen odası bulunacak. 16 derslikli okulda 16 derslik, 3 adet seçmeli ders odası, 3 adet fen laboratuarı, 1 adet beden eğitimi salonu, 1 adet kütüphane, 2 adet 115 kişilik salon, 3 adet zümre odası, 1 adet öğretmenler odası, 1 adet rehberlik odası, 1 adet müdür odası, 1 adet müdür yardımcısı odası, 1 adet sistem odası, 1 adet idari büro, 1 adet okul aile birliği odası, arşiv odaları ile kantin bulunacak” dedi.

İHTİYAÇLARA KATKI SUNMUŞ OLACAĞIZ

Projenin hayata geçirilmesinde herkesin elinden geleni yaptığını sözlerine ekleyen Seval Çetin, “Tüm çalışmalarımızda her şeyin ilkini yaşıyoruz. Valilik, Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü oldukça gayret gösteriyorlar. İnşallah Çerkezköy ve bölgemizin gelişimine, ihtiyaçlarına katkı sunmuş olacağız” açıklamasında bulundu.

HAZİRAN AYI İÇİNDE TEMELİ ATMAYI PLANLIYORUZ

Okul inşaat yapımını Ases Yapı’nın üstlendiği bilgisini veren Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, “Projenin gerçekleşmesinde Ases Yapı’nın da büyük katkıları olacak. Kendilerine sağlamış oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Okul inşaatı için hafriyat çalışmaları da tamamlandı. Şimdi proje aşamasının tamamlanmasını bekliyoruz. Bunun için Milli Eğitim Bakanlığı ile İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün onayı gerekiyor. Onay aşamasının ardından Haziran ayı içerisinde inşaatın temelini atmayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

BU TÜR PROJELER İÇİNDE YER ALMAYI HEDEFLİYORUZ

5 bin 300 metrekare kapalı alana yapılacak fen lisesinin 2017-2018 dönemine yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Çetin, “Çok heyecanlıyız. Grubumuzla birlikte Çerkezköy’e özel bir okul kazandıracak olmanın hazzını yaşıyoruz. Bölgeye yetişmiş kalifiye kişi anlamında da katkı sunacağına inanıyoruz. Bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde bu tür projeler içerisinde yer almayı hedefliyoruz” dedi.

BU ÇORBADA HERKESİN TUZU VAR

Seval Çetin son olarak, hayırseverlere seslenerek, “Çerkezköy Kampüs Projesi içerisinde Sağlık Meslek Lisesi, Güzel Sanatlar Lisesi ile alanıyla ilgili meslek lisesi görmek istiyoruz. Bu iş tamamen hayır işidir. Bu şekilde düşünerek hayırseverlerin de katkısıyla daha birçok güzellikleri bir arada yaşayabiliriz. Bizler hedefimizi ekibimizle bunu başardık. Bu çorbada herkesin tuzu var” diye konuştu.

PROTOKOL İMZALANDI

Ases Yapı ortakları Sadettin Hasanoğlu ile Ersan Hasanoğlu ise Seval-Ahmet Çetin Fen Lisesinin yapımında yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyerek Seval-Ahmet Çetin çiftine teşekkür etti. Konuşmaların tamamlanması sonrasında Seval-Ahmet Çetin çifti ile Ases Yapı ortakları arasında inşaat yapım protokolü imza altına alındı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.