TOKATLILARDAN AKAY’A ZİYARET

Çerkezköy ve Kapaklı'da faaliyet gösteren Tokat İl-İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu Başkanı Bünyamin Demir beraberindeki heyet ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

TOKATLILARDAN AKAY’A ZİYARET
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Aralık 2022 Cumartesi 10:59

Bünyamin Demir’e ziyarette Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nezahat Temur, Artovalılar Dernek Başkanı Ahmet İnce ve Yardımcısı Ömer Eroğlu, Akyurt Dernek Başkanı Fevzi Adalar, Turhallılar Dernek Başkanı Serkan Genç, Tekke Yeni Dernek Başkanı İbrahim Şahin ve Ağamusa Dernek Başkanı Hikmet Güler de eşlik etti.

Derneklere sağladığı katkılardan dolayı Akay’a teşekkür eden Tokat İl-İlçe ve Köyleri Dernekler Platformu Başkanı Bünyamin Demir, Başkanımız Akay'ı 1-4 Aralık tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen Tokat Tanıtım Günleri’ne davet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akay, Dernek Başkanlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.