Tren seferleri bildiğimiz gibi

Çerkezköy’den İstanbul ve Edirne istikametine hareket eden trenler de zamanında hareket etme sorunu devam ediyor

Tren seferleri bildiğimiz gibi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Ekim 2023 Cuma 12:06

Hafta sonları direkt Çerkezköy’den hareket eden trenin kalkış saatinde genellikle sorun yaşanmazken, İstanbul, Edirne ve Uzunköprü istikametinden gelip yola devam eden trenlerin Çerkezköy’den hareket saatlerinde bir saat’e yakın gecikmeler yaşanmaya  devam ediyor.

ENGELLİYE DE NORMAL VATANDAŞA DA ENGEL

Hükümet Caddesi ile İstasyon Caddesini arasında yaya üst geçidi olarak kullanılan demiryolu yaya üst geçidinin İstasyon içende bulunan kapısının kapalı olması ve yaya üst geçidinin engelli asansörünün çalışmaması hem yayalara hem de engellilere engel teşkil ediyor.

Hızlı tren çalışmaları nedeniyle bazı hemzemin geçitlerde bariyerlerin sökülmesi nedeniyle trenin aşırı yavaş hareket etmesinin rötarlara neden olabileceği değerlendirilirken, daha ucuz olduğu için treni tercih eden vatandaşlar uzun bekleme süreleri karşısında isyan ediyorlar.

21. Yüzyılın ilk çeyreğinin sonlarına yaklaştığımız bu günlerde, 30 yıl önce bile daha aktif çalışan trenin hali içler acısı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.