Üç dolandırıcıya tutuklama

Çerkezköy’de faliyet gösteren araç kiralama şirketinde nitelikli yağma ve tefecilik suçlamasıyla gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Üç dolandırıcıya tutuklama
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Aralık 2022 Cuma 11:15

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğünce Çerkezköy’de  Nitelikli Yağma, Nitelikli Dolandırıcılık ve Tefecilik suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında yapılan  operasyon neticesinde; tehdit ve cebir ile zorla senet imzalatarak tahsil eden E.A, F.A, M.A, A.K isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda;  1 adet ruhsatsız av tüfeği,  6 adet senet, 75 adet av tüfeği kartuşu, 15 adet kuru sıkı tabanca fişeği ele geçirilmiştir. Gözalıtna alınan M. D. savcılıkça serbest bırakılırken, M. A. adli kontrol şartıyla salıverildi. A.K., E. A.ve  F.A. ise tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.