Ünlü Keman Sanatçısı Canan Anderson Kapaklı’da Konser Verdi

Dünyaca ünlü keman sanatçısı Canan Anderson Kapaklı’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde keman resitali verdi. Konser sonrası sanatçı Canan Anderson’a çiçek takdim eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kemanıyla bizlere harika bir müzik ziyafeti sunan sanatçımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Ünlü Keman Sanatçısı Canan Anderson Kapaklı’da Konser Verdi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
17 Şubat 2024 Cumartesi 12:07

Kapaklı Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü kültür sanat alanında yaptığı çalışma ve düzenlediği etkinliklerle toplumun her kesimine ulaşmaya devam ediyor. Ücretsiz olarak düzenlenen etkinlikler 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel dünyaca ünlü keman sanatçısı Canan Anderson konseri ile devam etti.

MÜZİK RESİTALİ SUNDU

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde sahne alan ünlü keman sanatçısı Canan Anderson, katılımcılara unutulmaz müzik resitali sundu. Konser sonunda miniklerle birlikte de keman çalan Anderson, Kapaklı’da konser vermekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Performansından dolayı ünlü sanatçıyı tebrik eden Başkan Çetin, “Güzel Kapaklımızda 14 Şubat’ı muhteşem bir konserle kutladık. Kemanıyla bizlere harika bir müzik ziyafeti sunan dünyaca ünlü keman virtüözü Sn. Canan Anderson’a teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de her etkinliğimize yoğun ilgi gösteren kıymetli hemşehrilerime iletiyorum.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.