Yayında 45. Yıl

7 Ocak 1980 yılında rahmetli Sabri Avcılar’ın kuruculuğunda yayın hayatına başlayan ve geride bıraktığı 44 yılda kendi imkanlarıyla, bölgenin sorunlarını kamuoyunun gündemine taşıyan, ÇERKEZKÖY GAZETESİ, yeni yayın yılına giriyor.

Yayında 45. Yıl
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
05 Ocak 2024 Cuma 11:21

Kurulduğu günden bu yana, bölgede yaşayanların çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, bölgenin geleceğini düşünen, yapıcı ve yol gösterici tutumuyla Çerkezköy’ün ve bölge halkının sorunlarını kamuoyuna aktaran ve gündemde tutan ÇERKEZKÖY GAZETESİ, 45. yılında da siz okurlarından aldığı güçle, bölgenin en saygın, ilkeli, tutarlı ve tarafsız gazetesi olmayı sürdürmeye gayret edecek.

Çerkezköy Gazetesi’nin bundan tam 44 yıl önce o günün şartlarında büyük zorluklar ile kurulduğunu ve 7 Ocak 1980 yılından itibaren yayın hayatını kesintisiz olarak sürdürdüğünü belirten Çerkezköy Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Tamer Avcılar, "Gazetemiz,  Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin ve onun koyduğu hedeflerin takipçisi ve savunucusu olmuştur. Hiçbir grup ya da fikre angaje olmadan bu güne kadar yayın hayatımızı sürdürdük. Bu yolda tek dayanağımızda siz değerli okurlarımızdır. Bundan sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.