Yeni yıl yeni umutlar

Ülkemiz ve dünya için zor bir yıl olan 2022 bölgemizde de bütün ağırlığı ile hissedildi.

Yeni yıl yeni umutlar
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
31 Aralık 2022 Cumartesi 11:39

2021 Haziran ayında Atatürk ve Öztrak Caddelerinde başlayan kent vizyon projesinin 2023 yılında bitmesi bekleniyor.

Kent vizyon projesinin önemli bir ayağı olan Cumhuriyet Meydanı yer altı otoparkı artan maliyetler gerekçesiyle iptal edildi ve ardından Cumhuriyet Meydanı yepyeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yer altı otoparkına alternatif yapılacağı söylenen katlı otoparkta maliyet gerekçesiyle başka bir bahara kaldı. Çerkezköy’ün otopark sorunu 2023’ün de önemli bir sorunu olacak.

Çerkezköy Bağlık Köprüsünün temeli atılırken, Yarı olimpik Kapalı    Yüzme Havuzu’nun da 2023’ün 2. Çeyreğinde  artık bitmesi bekleniyor.

Kapaklı’da ise özellikle Pınar Bulvarı’ndaki kent içi trafiği olumlu yönde etkileyecek olan viyadüğün temeli atıldı ve yapımı hızla devam ediyor.

Çerkezköy’ün Şehir içi trafiğini rahatlatması düşünülen,Tepe Emlak Konutları kavşağının da yapımı devam ediyor.

Artık kapasitelerinin çok altında kalan içme suyu hatları ve su depoları ise önümüzdeki zaman diliminde büyük sorun olmaya devam edecek.

2023’ün ülkemiz ve bölgemizde yaşanlara nefes aldırmasını diliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.