İLK ÜÇE LAPTOP

2008 yılı OKS Sınavı'nda Kızılpınar'da ilk 3'e giren Emre Gökbudak, Çiğdem İnal ve Çağla Doğancı'ya Kızılpınar Belediyeyesi olarak gösterdikleri başarıdan dolayı birer adet dizüstü bilgisayar hediye etmeye karar verdiklerini belirten Belediye başkanı Faruk korkmaz, "Çocuklarımız sınavda elde ettiği başarı ile Kızılpınarımızın ismini duyurmuşlar ve bizleri gururlandırmışlardır. Bu başarılarında emeği geçen başta kendileri olmak üzere, okul müdürlerini, öğretmenlerini, müdürlerini ve velilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

7 ÖĞRENCİYE DE CEP TELEFONU

Yaptığı kısa konuşmanın ardından öğrencilere dizüstü bilgisayarlarını hediye eden kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve Meclis Üyeleri ayrıca sınavda başarılı olarak Anadolu Lisesi'ni kazanan Sinem Malkoç, Simge Kakaç, Kaan Kafalı, Yüksel Can çako, Oğuzhan Kurban, Muhammet Karatepe ve Ahmet Namlı'ya da birer adet cep telefonu hediye ettiler.

KATKILAR SÜRECEK

Kendilerinin göreve geldiğinde Kızılpınar'daki okulların halinin içler acısı olduğunu ve kendilerinin eğitime ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, önümüzdeki yıllarda da aynı katkı ve desteği sağlayacaklarını ifade etti.