GÜNÜ BİRLİK GİTTİLER

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem geçtiğimiz gün Çini, ebru ve hat Kursuna katılanları Edirne'ye geziye gönderdi.

Sabah erken saatte Belediye önünden kalkan otobüs ile Edirne'ye giden kursiyerler günü birlik gezinin sonunda akşam saatlerinde tekrar Çerkezköy'e geri döndüler. Beklenmedik bu jest gezi karşısında oldukça sevinen kursiyerler Edirne'de tarihi yerleri ve sanatsal eserlerin bulunduğu bölgeleri gezdiler.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİLER

Edirne gezisine giden kursiyerler bu jestinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'e teşekkür ederlerken "Yorucu ancak bir o kadar da zevkli geçen bir kurs döneminin ardından Belediye Başkanımızın sürpriz olarak düzenlediği bu gezi iyi oldu ve dinlendirici geldi. Sayın Başkanımıza bu jestinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Düzenlenen Edirne gezisinde başta tarihi camiler olmak üzere bir çok tarihi ve sanatsal yerleri gezdik. Gezdiğimiz yerlerde, burada gördüğümüz kursların tam anlamı ile mükemmellerini gördük. Bunlardan feyz alarak bundan sonraki çalışmalarımıza ilham olacak. Belediye Başkanımız Sayın Ali Ertem'e bu tarihsel gezi için bir kez daha teşekkür ediyoruz" şeklinde açıklamada bulundular.