7 DEN 77'YE HERKES CAMİ İÇİN ÇALIŞIYOR
Camiinin temelinin atılması ile birlikte Karaaağaç Kazım Karabekir Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşlar tüm hızıyla sıcağın altında çalışıyorlar. 7 yaşından 77 yaşına kadar herkesin cami için bir şeyler yapması takdirle karşılanırken, Dernek Başkanı çalışanların hiçbir ücret talep etmediğini dile getirdi.
DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR
Hicret Camii için çalışmaların yaklaşık 2 ay önce başladığını belirten Hicret Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Coşkun, "Kazım Karabekir Mahallesi'nde oturan vatandaşlarımız camiye gitmek için yaklaşık 1 kilometre yürümek zorunda kalıyorlardı. Buraya bir ihtiyaç olduğu için camii inşaatına başladık. Şu ana kadar çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.
Gencinden yaşlısına tüm halkımız işin bir ucundan tutarak büyük çaba sarfediyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bazı sanayi kuruluşlarımız ve hayırsever vatandaşlarımız bizlere desteğini esirgemedi, bu yüzden tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
ACİL OLARAK 30 TON DEMİRE İHTİYAÇ VAR
"Bölgemizde çok fabrika var" diyen Hicret Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Coşkun, fabrikaların desteklerini beklediklerini belirterek, "Temel ve giriş kat için yaklaşık olarak 30 ton demire ihtiyacımız var. Hayırsever vatandaşlarımızdan cami için yardımlar bekliyoruz. İsteyen vatandaşlarımız malzeme yardımında da bulunabilirler. İnşallah en kısa zamanda camimizi ibadete açmayı hedefliyoruz" dedi.





