Asayiş berkemal

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler son dönemlerde artan terör olaylarına karşı ilçede herhangi bir olumsuz olayın yaşanmaması adına rutin asayiş kontrollerine aralıksız devam ediyor

Asayiş berkemal
17 Mayıs 2016 Salı 15:37

4 BİN 450 GBT SORGUSU YAPILDI

Çerkezköy Polisi, Çerkezköy halkına huzur vermek adına çalışmalarına hız verdi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere göre son 35 günde gerçekleştirilen Asayiş uygulamasının bilançosu açıklandı. Yetkililerin yaptığı açıklamada, “Son dönemlerde artan terör olayları dolayısıyla ilçemizdeki denetimlere sıkı bir özen gösterilmektedir. Oluşabilecek olayları engellemek ve ilçe genelindeki huzur ve güvenliğin devam etmesi amacıyla düzenli olarak ilçe genelindeki farklı bölgelerde ve yerlerde uygulamalar düzenli bir şekilde devam etmekte ve aynı zamanda da vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunabilecekleri umuma açık yer ve iş yerlerinde de denetimler devam etmektedir. Son 35 günde 4 bin 450 GBT sorgusu yapılmış, yapılan sorgulama sonucunda aranması olan 25 şahısa gerekli işlemler yapılmıştır” açıklamasında bulunuldu.

TÜM HIZ VE GAYRETLE DEVAM EDECEK

2016 yılı içerisinde yaklaşık olarak 120 umuma açık iş yerinin denetlendiğini ifade eden yetkililer “Bu denetimlerde 25 işletmeye yapılan ihlallerinde dolayı cezai işlem uygulanmıştır. 65 şahısa da bu iş yerlerinde yapılan ihlallerden dolayı para cezası uygulanmıştır. Yapılan uygulamalar tüm hızıyla devam edecek. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak uygulamalar haricinde de düzenli olarak devriye, karakol ve asayiş hizmetleri etmekte olup son dönemlerde yaşanan terör olaylarına karşı ilçe genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması vatandaşlarımızın güvenliği için çalışmalar tüm hız ve gayrette devam etmektedir” denildi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.