Çalıştıramayacaktınız, neden açtınız

Çerkezköy PTT, Bağlık ve Gazi Mustafa Kemal Paşa şubeleri personel yetersizliği nedeniyle hizmet vermiyor.

Çalıştıramayacaktınız, neden açtınız
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
19 Ağustos 2020 Çarşamba 18:30

Gazi Mustafa Kemal Paşa şubesinin kapısında sistem arızası nedeniyle şubemiz kapanmıştır yazarken diğer şubede böyle bir bilgide yok.

PTT’nin Telekomu elinden çıkarmasının ardından posta, kargo ve başka hizmetlere yönelmesiyle birlikte bütün ülkede olduğu gibi Çerkezköy’de de art arda şubeler açılmıştı.
Gelinen noktada personel eksikliği nedeniyle zamanında binlerce lira harcanarak açılan şubeler iş görmez hale geldi.
Zamanında hangi kriterler göz önünde tutularak bu şubelerin açıldığı merak uyandırırken, Kızılpınar Mahallesinde hizmet vermeye çalışan şubenin ise görevli personelin ihtiyacını giderecek bir lavobaya dahi sahip olmaması dikkat çekiyor.
Personel azlığı nedeniyle hizmet vermeye çalışan şubeler,  pandemi günlerinde vatandaşın ihtiyacına zorlukla cevap verirken, mevcut şubelerin ise kargo hizmeti vermemesi tepki çekiyor.
Şu an için en az 16 personele daha ihtiyaç duyan Çerkezköy PTT’si,  tayinler, izinler ve raporlar nedeniyle hizmet vermede zor günler yaşıyor. Böyle olunca özellikle salgın hastalık günlerinde vatandaşın hizmet alması daha da zorlaşıyor. Uzun kuyruklarda dışarıda, bazen yakıcı güneşin altında beklemek zorunda kalan vatandaşlar patlamaya hazır barut gibi, ya birbirleriyle, ya da görevlilerle tartışıyorlar.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ZEKİ BAYRAKTAR - 4 yıl önce
Kargo çok kötü. Adrese gelmiyorlar.