Cengiz Topel Caddesine çok amaçlı salon

Cumhuriyet Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerine çok Düğün ve Çok Amaçlı Etkinlik Salonu yapılacak.

Cengiz Topel Caddesine çok amaçlı salon
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
10 Şubat 2021 Çarşamba 19:25

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısında açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Seçim beyannamemizde var olan, mevcut Kapalı Yüzme Havuzunun inşaatının devam ettiği alanın tam karşısında çok amaçlı bir salon proje hedefimiz var.
Cengiz Topel Caddesi tarafından bakıldığında, bazı ticari fonksiyonların olan, alt kotta etrafı çepeçevre orman alanı olan, modern bir düğün salonu ve çok amaçlı bir salona kavuşacağız. 2021 yılı içerisinde    uygulama projesini bitirerek ihaleye çıkma hedefimiz var bu proje içinde hazırlıklarımıza devam ediyoruz” dedi.
Bittiğinde Çok Amaçlı Etkinlik ve Açık Kapalı Düğün Salonu mutluluk merkezi olması hedeflenen bu yer hem özel günlere hem de çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.