ÇTSO ÜYESİ 43 FİRMA TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ (TİM) "İLK 1000” LİSTESİNDE

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olan 43 firma Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan "İlk 1000 İhracatçı Firma-2020" sıralamasında yer aldı.

ÇTSO ÜYESİ 43 FİRMA TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ (TİM) "İLK 1000” LİSTESİNDE
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Eylül 2021 Salı 10:55

Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, yaptığı açıklamada, hemen hemen iki senedir yaşamış olduğumuz pandemi sürecinde üretime ve ihracata ara vermeden başarılı bir şekilde çalışmalarına devam edip listeye giren firmaların hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. İhracatın git gide artıyor olması ve bu konuda gösterilen emekler bizleri mutlu ediyor. İhracatın kalkınmada ne derece önemli bir faktör olduğunun farkındayız. Önümüzdeki sene ilk 1000 listesine giren üye firma sayımızın daha da artacağından hiçbir şüphem yok. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak ihracat konusunda ilerlememize katkı sağlayacak her konuda desteklerimizi sunmaya ve bölgemiz adına tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Verdikleri büyük emek ve aldıkları başarılı sonuçlar için tüm üyelerimizi kutluyorum.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.