Salgın dönemi eğitim başladı

Her yıl büyük bir neşe ve çoşkuyla başlayan eğitim öğretim dönemi bu yıl korona virüs salgını nedeniyle sessiz sedasız başladı.

Salgın dönemi eğitim başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Eylül 2020 Çarşamba 14:42

Milli Eğitim Bakanlığının okullarda yüz yüze eğitime geçmesi ile birlikte Çerkezköy’de de bin 363 anasınıfı, 3 bin 346 ilkokul birinci sınıf öğrencisi, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına başladı.
Başlayan eğitimle birlikte  yüz yüze eğitime başlayan anasınıfı ve ilkokul 1'inci sınıf öğrencileri, ebeveynleriyle birlikte , okul önüne kadar geldiler. Okul girişinde öğretmenleri tarafından karşılanan öğrenciler, maskeli ve sosyal mesafeye uygun olarak, ellerine dezenfektan sıkılarak sınıflara alındı. Veliler ise okul bahçesinin dışında kaldılar. Daha önceki yıllarda çocuğunun alışması için sınıfa kadar giren veliler, bu yıl buruk bir şekilde ders bitinceye kadar, okul bahçesinin dışında beklediler.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.