Yeni normal başladı

Bütün dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle ülkemizde de alınan sıkı tedbirler 1 Haziran tarihi itibariyle yeni bir sürece girdi.

Yeni normal başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
04 Haziran 2020 Perşembe 10:23

Yeni normal hayat diye tabir edilen bu dönem, eski günlerimizin aksine kontrollü, sosyal mesafeli, maskeli ve kuyruklu olacak.

YENİ NORMALİN VAZGEÇİLMEZİ
Başta lokantalar olmak üzere esnafın kurallara uymaya çalıştığı yeni normal hayatta en dikkat çeken ise caddelere taşan kuyruklar.  Yeni normalin vazgeçilmezi olan sosyal mesafeye uyma kuralı, Kovid-19’un aşısı veya tedavisi bulununcaya kadar, kuyrukları hayatımızın vazgeçilmezi haline getirecek.
Soğuk ve yağışlı havalarda kuyrukta bekleyen vatandaşları zorlayan bekleme zamanı, havaların ısınmasıyla birlikte yerini güneş’in vereceği sorunlara bırakacak
Yeni normalde insanların cafe ve lokantalara yavaş yavaş ilgi göstermesi  esnafı umutlandırırken, belirsizliğin bir şekilde devam etmesi karamsarlığı devam ettiyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.