3. Lig'e oynayacak bir ekip kurmaya çalışan ve Lüleburgazspor'un çıktığı gibi çift grup sayesinde yıllardır özlenen 3. Lig'e çıkmak isteyen temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor hareketli günler geçiriyor. Bölgenin önemli oyuncuları ile bir takım görüşmeler gerçekleştiren temsilcimiz Çerkezköy Belediyespor, oyuncu arayışlarını da sürdürmeye devam ediyor.
Özellikle teknik direktör konusunda ciddi girişimler gerçekleştiren Belediyespor yetkilileri, bu sezon işi daha sıkı tutacak ve özellikle 3. Lig Yükselme Grupları'nda hataya yer vermeyecek bir antrenör arıyor.
ADAY İSİMLER VAR
Şuana kadar resmi olarak isim açıklamayan ancak 1 Eylül tarihine kadar transferini kesin olarak bitirecekleri antrenör için girişimlerin ve görüşmelerin sürdürüldüğü kaydedildi.
Geçtiğimiz sezon takımın teknik direktörlüğünü yapan Kenan Topçu'dan boşalan koltuk için bazı isimler ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Çerkezköy Belediyespor Genel Kaptanı Sedat Taşkın, "Teknik direktör arayışlarımızı sürdürüyoruz. Görüştüğümüz isimler var, ancak hata yapmamak ve en iyisini bulmak için ince eleyip sık dokuyoruz. En kısa sürede teknik direktörümüzü açıklayacağız" dedi.
FUTBOLCULAR GELECEK
Teknik direktör haricinde bazı futbolcular ile de görüşmelerini sürdüren Belediyespor, özellikle 2. ve 3. Lig'de uzun yıllar futbol oynamış isimler üzerinde yoğunlaşıyor.
Şuana kadar yaklaşık 5 futbolcu ile görüşme yaptıklarını ve bu görüşmelerin olumlu geçtiğini belirten Genel Kaptan Sedat Taşkın, "Teknik direktör haricinde bazı oyuncular ile de görüşmelirimizi sürdürüyoruz. Transfer işini en kısa sürede sona erdirerek bir an önce lig hazırlıklarımızı tamamlamak niyetindeyiz. Bir an önce takım kurup çalışmaları başlatmak için sürekli olarak çalışıyoruz. 1 Eylül gibi teknik direktör ve futbolcu isimlerini açıklayacağız" şeklinde açıklamada bulundu.


