Gururun coşkusu Anfiyi titretti

Geçtiğimiz akşam EURO 2008 yarı final mücadelesinde Almanya ile kapışan ve Almanlar'a sahayı dar eden A Millilerimize binlerce kilometre ötedeki Çerkezköy Anfi Tiyatro'dan büyük destek geldi. Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan dev sinevizyonda maçı seyretmek üzere toplanan Çerkezköy'lüler Anfi tiyatroyu kapasitesinin üzerinde bir sayı ile doldurdu.

Gururun coşkusu Anfiyi titretti
27 Haziran 2008 Cuma 00:00

BELEDİYE BAYRAK DAĞITTI

A Milli Futbol takımımızın tarihinin en büyük başarılarından birisi olan Avrupa Futbol Şampiyonası'nda yarı final oynamasına Çerkezköy'den de büyük destek geldi.

Anfi tiyatroda Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan sinevizyonda Milli maç programına çok sayıda Çerkezköy'lü katıldı. Anfi tiyatronun tıklım tıklım dolduğu ve kapasitesini aştığı Türkiye - Almanya yarı final müsabakasını MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'de Anfi tiyatroda halk ile iç içe izlediler. Maçtan yaklaşık 1 saat önce tamamen dolan Anfi tiyatronun girişinde Çerkezköy Belediyesi tarafından maçı izlemeye gelenlere Türk bayrakları ve balonlar dağıtıldı.

SEVİNÇ, GURUR VE ÜZÜNTÜ BİR ARADA

Maçın başlamasına bir saat kala tıklım tıklım dolan Anfi tiyatrodan coşku, heyecan ve destek bir an olsun dinmedi. Maçı izlemeye gelenler binlerce kilometre öteden de olsa Milli takıma desteklerken, özellikle Semih'in attığı beraberlik golü ile Anfi tiyatro resmen sallandı. Semih'in golünün ardından bir anlık bir kademe hatasında topu ağlarımıza gönderen Phillip Lahm'ın golü ile kıyamet sessizliğine bürünen Anfi tiyatro'dan Çerkezköy'lüler başları dik, yürekleri üzüntülü ve gururlu bir şekilde ayrıldılar.

Yenilgiye rağmen onca eksik ve talihsizliğe rağmen oynanan futbol, futbolcularımızın kazanma hırsı ve Almanlara sahayı dar edişleri nedeni ile bir çok vatandaş sokaklarda gecenin ilerleyen saatlerine rağmen Milli takım lehine tezahürat yapmayı bırakmazken, bir çok araç da kornalarını susturmadılar.

Tarihinde ilk kez Avrupa Şampiyonasında yarı finale yükselerek müthiş bir futbol ve mücadele ile Türk milletini haklı bir gurur yaşatan ve tüm Avrupa'ya "Eyvah! Şu Çılgın Türkler geliyor" dedirten Milli aslanlarımıza teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.