Tekirdağ’da okul müdürleri ve rehber öğretmenlere yönelik, çocukların güvenliği ile adli süreçler konusunda bilgilendirme semineri düzenlendi.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi koordinesinde gerçekleştirilen seminer, Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi Konferans Salonu’nda yapıldı.
Süleymanpaşa ve Muratlı ilçelerinde görev yapan okul müdürleri ile rehber öğretmenlerin katıldığı programda, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından aşırıcılık faaliyetlerine ilişkin bilgiler aktarıldı.
Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri ise çocukların suça karışması durumunda izlenecek adli süreçler hakkında eğitimcileri bilgilendirdi.
Seminerde çocukların güvenliğinin sağlanması, eğitimcilerin farkındalığının artırılması ve güvenli eğitim ortamlarının oluşturulmasına yönelik çalışmalar ele alındı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, çocukların güvenliğine katkı sağlamak ve eğitimcilerin farkındalığını artırmak amacıyla bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceğini bildirdi.





