2. dönem öğrencileri mezun oldu

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek Lisesi 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı sonunda 2. dönem öğrencilerini düzenlenen tören ile mezun etti. Düzenlenen programda mezun olmanın coşkusunu kep atarak yaşarken, programa davetli velilerde öğrencilerle birlikte bu mutluluğu paylaştılar

2. dönem öğrencileri mezun oldu
16 Haziran 2014 Pazartesi 08:11

ÇALIŞMALARIMIZ VE BAŞARILARIMIZ DAHA DA İLERLEYECEK
Mezuniyet töreninde konuşan HFZ Kız Meslek Lisesi müdürü Ahmet Karaca “Henüz daha genç okuluz çalışmalarımız ve başarılarımız daha da ilerleyecek. Bugün bu organizasyonun düzenlenmesinde katkı sağlayan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ
2013-2014 Eğitim ve Öğretim Yılı’nda okullarında derece elde eden Beyza Taşdemir, Saadet Kütük ve Eda Şahin’e ödüllerini okul müdürü Ahmet Karaca verdi. Okul birincisi Beyza Taşdemir olurken, ikinci Saadet Kütük, üçüncü ise Eda Şahin Oldu. Daha sonra öğrenciler tek tek tanıtılarak sahneye çağırıldı ve kep atma töreni gerçekleştirildi.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
 Ödül töreni ve kep atma töreninin  ardından mezun olan öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.