ALİM SOKAK’TA DEMİRLİ BETON YOL ÇALIŞMASI

Çerkezköy Belediyesi’nin kent genelinde yol ve kaldırım yapım çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Alim Sokak’ta da demirli beton yol yapıyor.

ALİM SOKAK’TA DEMİRLİ BETON YOL ÇALIŞMASI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
26 Mayıs 2023 Cuma 14:29

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Alim Sokak’ta yaklaşık 1200 metrekare demirli beton yol yapım çalışması gerçekleştiriyor.

Alim Sokak’taki demirli beton yol çalışmasının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Kentimizin yeni yerleşim noktalarından biri olan Alim Sokak’taki yaklaşık 1200 metrekarelik demirli beton yol çalışmamızı tamamlıyoruz. Kentimiz genelinde ihtiyaç olan noktalarda yol ve kaldırım yapım-onarım çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.