6. kattan düştü, İrmet'e tutundu

6 kattaki evinin balkonundan düşen ve bel, uyluk, bacak, kol ve el bileğinde çoklu kırıklar oluşan 9 yaşındaki Mehmet Emin Kamışoğlu, Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi'nde geçirdiği operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

6. kattan düştü, İrmet'e tutundu
17 Ocak 2018 Çarşamba 18:20

VÜCUDUNUN PEK ÇOK BÖLGESİNDE KIRIKLAR OLUŞTU
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi yetkililerinden edinilen bilgilere göre 9 yaşındaki Mehmet Emin Kamışoğlu, 6. kattaki evinin balkonundan düştü. Hastanenin yoğun bakım servisine alınan çocuk hastanın bel, uyluk, bacak, kol ve el bileğinde oluşan çoklu kırıklar için acil olarak Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Murat Kaya, Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Miktat Kayave Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Yasin Esen tarafından ameliyata alındı.
OPERASYON 8 SAAT SÜRDÜ
8 saat süren başarılı ameliyatlar sonrası Mehmet Emin Kamışoğlu yaşama tutundu. Geçirdiği ameliyatlar sonrası 3 gün boyunca yoğun bakımda takibi yapılan hasta daha sonra tedavisinin devamı için Ortopedi Servisine alndı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.