ABD'den geldi şifayı İrmet'te buldu

Geçtiğimiz hafta sağlık turizmi aracılığı ile Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde Genel Cerahhi hekimi Op.Dr. Onur Kesler’e muayene olan 52 yaşındaki hasta için yapılan tetkikler neticesinde ameliyatına karar verildi

ABD'den geldi şifayı İrmet'te buldu
11 Şubat 2017 Cumartesi 09:45

2 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 2 saat süren ameliyat hakkında bilgi veren Op. Dr. Onur Kesler, “Hastamız bize ABD’den sağlık turizmi aracılığı ile geldi. Hepimizin bildiği tüp mide ameliyatı gibi midenin bir kısmını kestikten sonra ince bağırsak kısmına da bypass yaptık. Hem obezite cerrahisi hem de hastamızın şeker hastalığı rahatsızlığı düzelmiş olacak. 132 kilo olan hastamızın önümüzdeki 1 yıl içerisinde 80 kilonun altına düşeceğini tahmin ediyoruz.” dedi.

TABURCU OLDU

2 saatlik başarılı operasyonun ardından geçtiğimiz gün taburcu olarak ülkesine dönen 52 yaşındaki Amerikalı hasta İrmet Hospital Hastanesi’ne teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.