Dengeli beslenme konusunda bilgilendirildiler

Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi iş birliği ile Bağlık Mahalle Evi’nde kadınlara yönelik düzenlenen ‘Dengeli Beslenme’ konulu bilgilendirme toplantısı büyük ilgi gördü.

Dengeli beslenme konusunda bilgilendirildiler
07 Mart 2018 Çarşamba 19:22

DYT. SİNEM AKKAYA ANLATTI
Bağlık Mahallesi’nde ikamet eden kadınlara yönelik Çerkezköy Belediyesi ve Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nin işbirliği ile ‘Dengeli Beslenme’ konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dyt. Sinem Kaya, Bağlık Mahalle Evi’nde gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında katılımcılara ‘Dengeli Beslenme, Diyabet ve Obezite’ konularında bilgiler verdi.
ENVER BAYRAM DA KATILDI
Dengeli Beslenme toplantısına katılanlar arasında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ümit Zengin, Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Kurumsal İletişim Uzmanları Nagihan Aktaş ve Metin Demirtaş da yer aldı.
ÇAĞIMIZIN EN BÜYÜK SAĞLIK SORUNLARINDAN
Toplantı sonunda Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Sinem Kaya’ya çiçek takdim eden Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Diyabet ve Obezite çağımızın en büyük sağlık sorunlarındandır. Tüm vatandaşlarımızın bu konularda bilinçlendirilmesi gerekiyor” dedi ve sağlıklı bir yaşam için herkesin yediklerine içtiklerine dikkat etmesi gerektiğini kaydetti.  
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.