İrmet’ten Yol-İş’e ayrıcalık

Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi ile Yol-İş Sendikası, sendika üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının hastane imkanlarından ayrıcalıklı olarak faydalanabilmelerini sağlayan sözleşme imzaladı

İrmet’ten Yol-İş’e ayrıcalık
22 Kasım 2017 Çarşamba 14:41

SÖZLEŞME İRMET’TE İMZALANDI
Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi’nde gerçekleşen imza törenine Yol-İş Sendikası İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Uçar ve Saray Asfalt Şantiyesi İşyeri Baş Temsilcisi Onur Küçük, Hastane Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan ile Kurumsal İletişim Uzmanları Dilek Burçin Biçer ve Kübra Keskin Işık katıldı.
SENDİKA ÜYELERİ VE 1. DERECE AKRABALARI FAYDALANABİLECEK
Yol-İş Sendikası üyeleri ve 1. dereceden akrabalarının Çerkezköy Özel İrmet Hospital Hastanesi hizmetlerinden ayrıcalıklı olarak faydalanmasını öngören anlaşmanın imzalanmasının ardından konuşan yetkililer, anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.
 
 
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.