Muhtar Akgün’e balon anjiyoplasti işlemi uygulandı

Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde balon anjiyoplasti oldu

Muhtar Akgün’e balon anjiyoplasti işlemi uygulandı
26 Temmuz 2017 Çarşamba 12:55

GEÇTİĞİMİZ AY ANJİYO OLMUŞTU
Geçtiğimiz ay Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’nde anjiyo olan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün’e, ilk anjiyosunun ardından Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Mehmet Güzeloğlu yönetiminde tedavi amaçlı ‘Sağ bacak diz altı bölgesindeki atar damar tıkanıklığının tedavisi için balon anjiyoplasti’ işlemi uygulandı.
HASTANE YÖNETİMİNDEN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Hastane yöneticileri işlemin başarılı bir şekilde tamamlandığını ifade ederken; işlem sonrası serviste yatan Akgün’ü Hastane Başhekimi Op. Dr. Recep Çalışkan ve Kurumsal Pazarlama ekibi ziyaret ederek Muhtar Akgün’e geçmiş olsun dileklerini ilettiler. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.