Optimed 17 Kasım Dünya Prematüre Günü’nü kutladı

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi, 17 Kasım Dünya Prematüre Günü etkinliğinde mucize bebekler ve aileleri ile bir araya gelerek, bebeklerin sağlıklı bir şekilde büyümelerini kutladı.

Optimed 17 Kasım Dünya Prematüre Günü’nü kutladı
20 Kasım 2017 Pazartesi 13:05

PREMATÜRE ÇOCUKLAR VE AİLELERİ KATILDI

Etkinliğe Başhekim Op. Dr. Recep Çalışkan, Başhemşire Sevda Sümbül, Yenidoğan Uzmanı Uz. Dr. Medeni Asma, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Veysel Öz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Metin Sezen, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Hakan Görmüş, Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Nevzat Koç, Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Fatma Türkan Ayan, Kadın Doğum ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Funda Doğaroğlu, Yenidoğan Sorumlu Hemşiresi Ebru Kartal ve diğer tüm yeni doğan hemşireleri, kurumsal iletişim ekibi, Optimed’de doğan prematüre çocuklar ile aileleri katıldı.

PASTA KESİLDİ

Etkinlikte katılımcı aileler ile prematüre ağaç etkinliği gerçekleştirildi ve erken dünyaya gelen çocukların ilk patik, çorap, şapka, eldiven gibi kıyafetlerini bu ağaca asıldı. Ayrıca aileler için hazırlanan pasta eşliğinde mumlar üflenip, pasta kesimi yapıldı.

‘MİNİK KAHRAMAN SERTİFİKALARINI’ ALDILAR

Hastane Başheki Op. Dr. Recep Çalışkan tüm davetlilere hoş geldin konuşması gerçekleştirdi. Aynı zamanda bebekler için hazırlanan ‘Minik Kahramanlar Sertifikalarını’ takdim etti.

GURUNU YAŞIYORUZ

Yenidoğan Uzmanı Uz. Dr. Medeni Asma da küçük bir hoş geldin konuşması gerçekleştirdi. Konuşma esnasında bu zorlu yolculukta aileler ve hemşireler ile hep birlikte hareket etmenin karşılığı olarak bu küçük mucizelerin bugünlerini görmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

BİZİM İÇİN EN İYİ TEŞEKKÜR

Ardından Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz. Dr. Veysel Öz de hoş geldin konuşması gerçekleştirerek bebeklerin sağlığının yerinde olması, ailelerin gözlerindeki mutluluğu görmenin Optimed ailesi için en iyi teşekkür olduğunu dile getirdi.

ONLAR BİZİM MİNİK KAHRAMANLARIMIZ

Son olarak ‘Pembe Kahramanlar’ diye isimlendirilen Yenidoğan Hemşirelerinden Sorumlu Hemşire Ebru Kartal da ailelere hoş geldin konuşması yaparak bebeklere “Onlar bizim minik kahramanlarımız ve buradaki herkes bizim de ailemiz” diyerek konuşmasını bitirdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Aileler, gerçekleştirilen etkinlikten dolayı Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi’ne teşekkürlerini iletti.

 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.