Psikolog Sayın: Gelin, birlikte üstesinden gelelim

Kapaklı Belediyesi bünyesinde vatandaşlara ücretsiz hizmet veren Psikolog Ceren Sayın, desteğe ihtiyacı olan tüm Kapaklı halkını Kapaklı Belediyesi’ne bekliyor.

Psikolog Sayın: Gelin, birlikte üstesinden gelelim
23 Nisan 2018 Pazartesi 16:37

BİZLER, İNSANLARLA SORUNLARI HAKKINDA KONUŞMAK İÇİN VARIZ
2017 Mayıs ayından beri Kapaklı Belediyesi bünyesinde tüm Kapaklı halkına psikolojik destek veren Psikolog Ceren Sayın, psikolojik desteğe ihtiyacı olan tüm Kapaklıları belediye binası 9. katında beklediğini ifade ederek, “Buralar, çok göç alan yerler olduğu için insanların desteğe ve dinlenilmeye daha çok ihtiyaç duyacağını düşünüyorum. Herhangi bir konunun içinden çıkamama, desteğe ihtiyaç duyma, konuşacak uzman birilerinden fikir alma ya da çaresiz hissetme durumunda olma gibi ihtiyaçları olan kişileri de her zaman beklerim. Bizler, insanlarla sorunları hakkında konuşmak için varız; sadece hastalıkları için değil. Tüm Kapaklı halkını konuşmaya ve çözüm bulmaya davet ediyorum. Gelin, birlikte üstesinden gelelim.” dedi.

RANDEVU ALMAK ÇOK KOLAY
Kapaklı Belediyesi Psikoloğu Ceren Sayın’dan destek almak isteyen vatandaşlar Kapaklı Belediyesi’nin 444 8 059 numaralı telefonundan randevu alabilir; hafta içi saat 08.00 ile 17.00 arası Belediye hizmet binasının 9. katındaki Psikolojik Danışmanlık Bürosu’yla da iletişime geçebilir.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.