Üç ameliyatın ardından tekerlekli sandalyeye veda etti

Bel, boyun ve sırtında fıtığı bulunan Galip Kurtchu, tekerlekli sandalye ile geldiği Özel İrmet Hospital Hastanesinden yürüyerek çıktı. Özel İrmet Hospital Hastanesi Beyin Cerrahı Op.Dr. Kamran Aghayev, Bulgaristan vatandaşı hastasını 2 ayda yaptığı 3 ameliyatla tekerlekli sandalyeden kurtarmış oldu

Üç ameliyatın ardından tekerlekli sandalyeye veda etti
03 Ekim 2015 Cumartesi 13:22

2 AYDA ÜÇ AMELİYAT GEÇİRDİ

Omirilik rahatsızlığını tedavi ettirmek için İstanbul’da birçok hastaneye başvuran ancak istediği sonuçları alamayan 70 yaşındaki Bulgar vatandaşı Galip Kurtchu, Özel İrmet Hospital hastanesinde sağlığına kavuştu. Başvurduğu hastanelerin hiçbirinde tedavi olamayan ve iyileşemezsin denilen 70 yaşındaki Galip Kurtchu İrmet Hospital Hastanesi Beyin Cerrahı Op.Dr.Kamran Aghayev’in tedavisi doğrultusunda 2 ayda üç ameliyat geçirdi.

OMİRİLİKTE SİNİR SIKIŞMASI VARDI

Tekerlekli sandalye ile hayatına devam eden Galip Kurtchu, ameliyatların ardından kimseden destek almadan yürümeye başladı. Hastanın genel durumu ile ilgili bilgi veren Beyin Cerrahı Op.Dr.Kamran Aghayev, “Hasta bize geldiğinde tekerlekli sandalyedeydi ve omurilikte sinir sıkışmaları vardı. Ayrıca çok nadir görülen sırt fıtığı da hastada mevcuttu. 2 hafta içinde boyundan ve 1 ay sonra ise bel fıtığından hastayı ameliyata aldık” dedi.

BUNDAN SONRAKİ TEDAVİ EGZERSİZ

Dr.Aghayev konuşmasının sonunda ise, “2 ay içerinde üç ameliyatın ardından hasta desteksiz olarak yürümeye başladı. Bundan sonra hastamız fizik tedavi ünitesi yardımı ile egzersizler yapacak. İyileşen hasta daima iyileşmeye doğru devam eder” açıklamasında bulundu.

SON DERECE MUTLUYUM

Bulgar vatandaşı 70 yaşındaki Galip Kurtchu, sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade ederek, “yaşadığım sağlık sorunundan dolayı gitmediğimiz hastane kalmamıştı. Her gittiğimiz hastaneden de olumsuz cevaplar alarak ayrılmıştık. Özel İrmet Hospital hastanesi Beyin Cerrahi Doktoru Op.Dr.Kamran Aghayev hocamıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Gerçekleştirilen ameliyatlar neticesinde yeniden sağlığıma kavuştuğum için çok mutluyum” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.