12. haftada sürpriz yaşanmadı

Tekirdağ Süper Amatör Lig 12. hafta maçları, ileri bir tarihe ertelenen Site Spor - Çorlu Kültür Spor maçı haricinde tamamlandı. Aşağı Sevindikli Spor'u sahasında deviren temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor maç fazlasıyla liderliğini sürdürürken; ligin dibine demir atan Büyük Çınarlı Spor ise haftayı yine eli boş kapattı

12. haftada sürpriz yaşanmadı
04 Ocak 2016 Pazartesi 08:53

1911 İLK YARIYI GALİBİYETLE KAPATTI

Tekirdağ Süper Amatör Lig 12. haftasında Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı'nda Aşağı Sevindikli Spor'u konuk eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor, aldığı 3 - 2'lik galibiyetle puanını 30'a çıkararak maç fazlasıyla liderliğini sürdürdü. Ligin 13. haftasını BAY geçecek olan temsilcimiz ilk yarının son maçını kazanarak devre arasına moralli girmeyi başardı.

MURATLI BELEDİYE ZORLANMADI

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Muratlı Belediye Spor, Büyük Çınarlı Spor'u konuk etti. Muratlı Sahası'nda gerçekleşen mücadeleyi ev sahibi ekip 4 - 2 kazanarak puanını 15'e çıkarırken; konuk ekip 1 puanla son sırada kaldı.

KAPAKLI AĞIR YARA ALDI

Lig'in 12. haftasında Kapaklı Spor, Ergene Belediye Spor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşmayı 5 - 3 kaybeden Kapaklı Spor 9 puanda kalırken; Ergene Belediye Spor almış olduğu galibiyetle puanını 9'a yükseltti.

ÇORLU GENÇLER FARKLI KAZANDI

Süper Amatör Lig 12. haftasının diğer bir maçı Çorlu Gençlerbirliği Spor'la Saray Belediye Spor arasında oynandı. Çorlu General Basri Saran Stadı'nda gerçekleşen mücadeleyi ev sahibi ekip 5 - 2 gibi rahat bir skorla kazanırken puanını 23'e çıkardı ve zirveden kopmamak adına önemli bir galibiyet aldı. Sahadan eli boş dönen Saray Belediye Spor ise 16 puanda kaldı.

1 ERTELEME, 1 HÜKMEN GALİBİYET

Bu hafta oynanması gereken Site Spor - Çorlu Kültür Spor karşılaşması ileri bir tarihe ertelenirken; yine haftanın karşılaşmalarından olan 1461 Karadeniz Spor - Malkara Belediye Spor karşılaşması ise Malkara Belediye Spor'un ligden çekilmesi üzerine 1461 Karadeniz Spor'un hükmen 3 - 0 galip sayıldı. Ligin 9 puanlı ekiplerinden Şarköy Spor ise 12. haftayı BAY geçti.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.