1911, 10 Ağustos tarihinde startı veriyor

Süper Amatör lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor takımı 10 Ağustos tarihinde yeni sezonun startını verecek. Genel Kaptan Muzaffer Savaş ile Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu tesislerde düzenledikleri basın toplantısı ile hem takımı değerlendirdiler hem de yeni sezon öncesi yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdiler

 1911, 10 Ağustos tarihinde startı veriyor
23 Temmuz 2015 Perşembe 17:43

 STATÜ BELLİ OLACAK

1911 Çerkezköyspor’da Genel Kaptan Muzaffer Savaş ile Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu takımın son durumunu değerlendirdi. Geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun gerçekleştirdiği iftarda Bölgesel Amatör ve Süper Amatör Ligde mücadele edecek takımların durumlarının konuşulduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Muzaffer Savaş, “Bölgesel Amatör Statüsünün ne olacağı şuan itibariyle belli değil. Federasyonlar yaptığı görüşmelerde Bölgesel Amatör Ligi 9 takım ile oynatmayı düşünüyorlar. Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Velimeşespor sezonu erken bitirdi ve Süper Amatör Ligin bitmesini dört hafta bekledi. Bununla birlikte federasyon sezon boyunca Bölgesel Amatör Lig ve Süper Amatör Ligdeki zamanı kapatmaya çalışacak. Bölgesel Amatör Ligin statüsü belli olduğu vakit Süper Amatör Ligin de statüsü belli olacak” dedi.

19 EYLÜL DE SEZON AÇILIŞI OLACAK

Savaş konuşmasının devamında Süper Amatör Ligin 10-11 Ekim tarihleri arasında başlayacağını ifade ederek, “Biz Bölgesel Amatör Lig için hedef koyduk. Önümüzde de bir statü bulunuyor. Çünkü şampiyon olursak Bölgesel Amatör Ligde en az puan toplayan Tekirdağ takımı ile playoff da karşı karşıya geleceğiz. Sezon bitmeden bütün araştırmaları yaptık. Sefer hocamızın tercih ettiği oyuncular ile görüştük. Hocalarından referanslar alarak kadromuzu kurduk.” diye konuştu.

KADROMUZDA 18 OYUNCU BULUNUYOR

10 Ağustos tarihinde sezonu açacaklarını ve oyuncuların kaynaşmaları açısından 2 gün öncesinden tesislere çağıracaklarını sözlerine ekleyen Savaş, “Bu sezon şampiyonluk yolunda a sınıf oyuncular aldık. Transfer listemizde bulunan ve alamadığımız tek oyuncu Bekir Çelik oldu. Oda bize çok gelmek istedi ama ailevi nedenlerden dolayı teklifimizi kibarca reddetti. 10-22 Ağustos tarihlerinde takım olarak tek idman yapacağız. 23 Ağustos tarihinde bir günlük iznin ardından 24 Ağustos’ta tekrar çalışmalara başlayacağız. 3 Eylül’e ükadar çift antrenmanlarımız olacak. 4 Eylül Cuma günü takım izin yaptıktan sonra 5 Eylül’de tekrar kampa gireceğiz. Bu yıl Bolu’da kamp yapmayı düşünüyoruz. Birkaç yerle konuştuk. Kadromuzda 18 oyuncumuz bulunuyor. Yönetim ile görüşmemiz de 19’uncu oyuncuya vereceğimiz bütçeyi kampa ayırdık. Kesin demiyoruz ama programımızda var” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK BİR HAKSIZLIK VAR

Basın Mensuplarının ‘Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Bölgesel Amatör Lig takımlarına 300 bin TL, Süper Amatör Lig takımlarına ise 25 bin TL verilmesini adaletli buluyor musunuz’ sorusuna cevap veren Muzaffer Savaş, “Tabii ki büyük bir haksızlık var. Bölgesel Amatör Lig takımları profesyonel değil. Süper Amatör ile Bölgesel Amatör Lig arasında fark yoktur. Ben adalet olarak görmüyorum. 300 bin TL bizim 15 oyuncunun transfer bütçesidir. Bize 25 bin TL veriyorlar, ondan sonra şampiyon olduktan sonra 300 bin TL yardım yapılan takımı yenmemizi bekliyorlar. Bölgesel Amatör Lig takımlarına 125 bin TL, Süper Lig takımlarına ise 50 bin TL verseler sıkıntı olmaz” dedi.

HEDEFİ YÜKSEK OLAN TEK TAKIM 1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DUR

Teknik Direktör Sefer Ekizoğlu ise yaptığı açıklamada, “Bu yıl yönetimimiz bu görevi bana layık gördü. Gerçekten iyi bir takım kurduk. Hedefimiz elbette ki şampiyonluktur. Futbolda da her şeyin olduğunu biliyoruz. Bu yola çıkarken, transfer listemizdeki bütün oyuncuları yönetim ile paylaştık. Onlarda bize maddi desteği sağladılar ve bu takımı kurmamıza vesile oldular. İyi bir kamp süreci geçirip lige hazır girmek istiyoruz. Çerkezköy halkının da bize destek olmasını, cani gönülden bekliyoruz ve istiyoruz. Çerkezköy’de hedefi yükseklerde olarak görünen tek takım 1911 Çerkezköyspor’dur. Muhalefet yapmak yerine bizim yanımızda olsunlar. Şevkimizi ve hevesimizi daha üst seviyelere çıkarsınlar” ifadelerine yer verdi.

OYUN İÇİNDE OYUNA HAMLE YAPABİLECEĞİZ

Ekizoğlu konuşmasının sonunda ise, “Takımda her mevkiinin iki alternatifi var. Oyun içersinde oyuna hamle yapabileceğimiz, taktiksel anlamla değişiklikler yapabileceğimiz oyuncu grubumuz var. Bu yıl gerçekten takıma üst düzey oyuncular aldık. Transferleri de yaptığımız araştırmalar neticesinde genel tarama yaparak aldık. İnşallah bizlerde yaptığımız transferlerde yanılmayız. Takımımıza sonuna kadar güveniyoruz. Karakterli bir takım kurduğumuza inanıyorum. Lige iyi bir hava ile başladığımız vakit bir üst lige çıkmak için bir engel kalmayacaktır. Bunu başaracak kapasitede de takımımız mevcuttur” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.