1911 affetmiyor 0-5

1911 Çerkezköyspor Süper Amatör Lig’in 19. hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Şarköyspor’u 5-0 gibi net bir skorla geçerek farklı galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen temsilcimiz oyunu zaman zaman rölantide tuttu

1911 affetmiyor 0-5
29 Şubat 2016 Pazartesi 16:04

MÜSABAKA SAAT 13.00’DA BAŞLADI

Süper Amatör Lig’in 19.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile Şarköyspor karşı karşıya geldi. Şarköy Şehir Stadında Pazar günü saat 13.00’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi takım Şarköyspor Tezcan, Nazmi, Özgen, Sedat, Kadir, Hakan, Gökhan, Devran, Emrah, Mert ve Egemen ilk on biri ile başlarken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise Sedat, Göksel, İsmail, Emre, Hayrettin, Selçuk, Tezcan, Oğuz, Metin, Hakan ve Deniz ilk on biri ile karşılaşmaya başladı.

GOL PERDESİNİ MİÇİ AÇTI

Müsabaka temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un santra vuruşu ile başladı. Temsilcimiz müsabaka öncesinde geçen hafta olduğu gibi kendi yarı alanında kenetlenerek galibiyet yemini etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz dakikalar 3’ü gösterirken, Deniz (Miçi) ile öne geçti. Gelişen atakta topla buluşan Metin rakiplerini geçerek pasını Deniz’e gönderdi. Topu kontrol ederek kaleciyi de geçen Deniz topu filelerle buluşturdu 1-0.

DENİZ KENDİSİNİN VE TAKIMININ İKİNCİ GOLÜNÜ KAYDETTİ

Erken gelen golün ardından baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz rakibini kendi yarı alanına hapsederek etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın 14. dakikasında kendi yarı alanında rakipten gelen topu kapan Hakan Tice, hızla rakip alana yöneldi. Tezcan ile duvar pası yapan Hakan Tice, rakip ceza alanına girerek yaptığı adrese teslim pasta topla buluşan Deniz Sert (Miçi) kendisinin ve takımının ikinci golünü atmayı başardı 2-0.

TİCE GOL SEVİNCİNİ ARKADAŞLARIYLA PAYLAŞTI

Rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz aradığı üçüncü gole Hakan Tice ile ulaşmayı başardı. 16. dakikada gelişen atakta Oğuz hızla ilerleyerek pasını Göksel’e çıkardı. Rakiplerini geçerek ceza alanı içine giren Göksel’in pasında kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturan Hakan Tice gol sevincini takım arkadaşlarıyla paylaştı. 19. dakikada rakip ceza alanı dışında yaşanan karambolde Selçuk topa vurmak isterken, defans oyuncuları araya girdi. Defanstan seken topu iyi kontrol eden Deniz’in sert şutunu kaleci Tezcan son anda kornere çelmeyi başardı.

DENİZ’İN GOLÜ OFSAYTA TAKILDI

Rakibi karşısında adeta tek kale oynayan temsilcimiz yakaladığı bariz gol pozisyonlarını cömertçe harcayarak rakibine rahat bir nefes aldırdı. Karşılaşmanın 25. dakikasında gelen topu iyi takip eden Metin’in hızla ceza alanı içine girerek yaptığı ortada Deniz topu ağlarla buluşturdu fakat gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı. 28. dakikada Oğuz’un sol kanattan ceza alanı içine yaptığı ortayı defans oyuncuları uzaklaştırdı. Uzaklaşan topu iyi takip eden Deniz, buluştuğu topu bekletmeden Metin’e gönderdi. Metin’in gelişine çektiği sert şutu kaleci Tezcan kornere çelmeyi başardı.

TARAFTARLAR OYUNUN TANSİYONUNU YÜKSELTTİ

Karşılaşmanın 32. dakikasında Hakan Tice sol kanattan hızla rakip alana girdiği esnada rakip oyuncu Gökhan, kendisine adeta sakatlamaya yönelik faul yaptı. Hakem pozisyonu avantaja bırakırken, topla buluşan Metin’in çektiği sert şut kalecinin bakışları arasında ağlarla buluştu. Gol kararının ardından sakatlık geçiren Hakan, büyük bir sinirle kendisini sakatlayan Gökhan’a tepkisini gösterirken, saha bir anda karıştı. Yaşanan olayın ardından Şarköyspor taraftarıda çirkin tezahürat sarf ederek oyunun tansiyonunu yükselttiler.

RAKİP OYUNCULAR SERT MÜDAHALELERDE BULUNDU

Yaşanana kısa süreli gerginliğin ardından rakip takımdan Gökhan ile Hasancan ve Selçuk ile Hakan hakem tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Bu dakikadan sonra temsilcimiz ataklarına hız kesmeden devam ederken, rakip takım oyuncularının sert müdahalelerinin ardından oyun zaman zaman durdu. Karşılaşmanın 36. dakikasında Metin’in korner çizgisine inerek yaptığı orta defans oyuncusuna çarparak üst direkten kornere çıktı. 41. dakikada ayağına aldığı sert müdahale sonucunda oyuna daha fazla devam edemeyen Hakan oyundan çıkarken, yerine Gökay oyuna dahil oldu.

SEDAT KALESİNDE DEVLEŞTİ

Rakip takım oyuncularının sert müdahalelerine rağmen ataklarına devam etmeye çalışan temsilcimiz geliştirdiği ataklardan başka gol bulamayınca soyunma odasına 4-0’lık üstünlük ile girildi. İkinci yarıya da hızlı başlayan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda bulduğu net gol pozisyonlarını cömertçe harcadı. 56. dakikada oyundan çıkan Selçuk’un yerine Mesut Aytemiz dahil oldu. Rakip takım karşılaşma boyunca en etkili atağını 58. dakikada buldu. Rakip takım ceza alanı dışında frikik atışı kazandı. Topun başına geçen Kadir’in frikik vuruşu üst direkten geri dönerken, yaşanan karambolde gelen şutu Sedat uzaklaştırarak takımına rahat bir nefes aldırdı.

SON SÖZ DENİZ’DEN GELDİ

Karşılaşmanın 60. dakikasından itibaren temsilcimiz oyunu rölantiye alarak kısa paslarla oyununu sürdürdü. Rakip Şarköyspor ise kaptığı toplarla kontra atağa çıkarak etkili ataklar sergiledi. Ara paslarla oyunu yavaşlatan temsilcimiz fark mücadelesi vermek yerine daha kontrollü ve sakin bir oyunla dakikalara oynadı. Oyunun son bölümlerinde rakip takımda oyunu yavaşlatma çabalarına girerek kısa paslarla mücadele etti. 85. dakikada Tezcan kaptığı topla hızla içeri girerek yaptığı ortayı iyi kontrol eden Deniz, rakiplerini geçerek çektiği sert şut ağlarla buluştu.

ÜÇ PUANI FARKLI GALİBİYET İLE ALDI

Karşılaşmanın 86. dakikasında Metin topla buluşmak istediği esnada Mert’in sert müdahalesiyle karşılaştı. Metin acılar içinde yerde kıvranırken, Mert ise gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Şarköyspor deplasmanından 5-0’lık galibiyet ile ayrılarak üç puanı kaptı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.