1911 beklenenden uzak

Sitespor - 1911 Çerkezköyspor hazırlık maçında taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamayınca maç 1 - 1 berabere sonuçlandı

1911 beklenenden uzak
05 Ekim 2015 Pazartesi 17:32

 KAPAKLI STADI'NDA OYNANDI

Kapaklı Stadı'da gerçekleşen mücadeleye Sitespor  Emre, Volkan, Uğur, Doğukan, Ziya, Musa, Cengiz, Mert, Ahmet, Serkan, Ceyhun; 1911 Çerkezköyspor ise Muzaffer, İsmail, Mesut, Hayrettin, Mesut Aytemiz, Gençağa, Selçuk, Gökay, Emrah, Oğuz ve Salih ilk 11'leriyle başladılar. Maçın golleri 8'de Oğuz Kaptan ve 80. dakikada Furkan Köse'nin ayağından geldi.

İLK GOL KAPTAN'DAN

Maçın başlama düdüğünün ardından Sitespor oyuna daha istekli başladı. Orta saha hakimiyetini iyi kuran Kapaklı ekibi, ilk tehlikeyi Serkan Akyüz'le yarattı. Ceza sahası ön çizgisinde topla buluşan Akyüz'ün ser şutu yandan auta gitti. Bu atağın ardından toparlanan 1911 Çerkezköysporlu oyuncular 8. dakikada geliştirdikleri organize bir atak sonucunda Oğuz Kaptan'ın ayağından buldukları golle maçta 1 - 0 öne geçtiler. Kaptan, Emrah Çlingir'in pasıyla rakip savunmanın arkasında topla buluşarak düzgün bir vuruşla takımını öne geçiren golü kaydetti.

İKİ TAKIM DA FIRSATLARI TEPTİ

Öne geçtikten sonra daha kontrollü bir futbol oynamaya başlayan 1911 Çerkezköyspor 12. dakikada bir serbest vuşur kazandı. Gencağı'nın kullandığı serbest vuruştan yararlanamayan İsmail, kale önünde müsait pozisyona topa dokunamadı. Kaçan pozisyonun hemen ardından Sitespor yüklenmeye başladı. Mert'in sağ kanattan açtığı ortaya Serkan Akyüz düzgün bir vuruş yapamayınca Sitespor bu ataktan da eli boş döndü.

TECRÜBELİ KALECİDEN BAŞARILI KURTARIŞ

Bu dakikadan sonra karşılıklı ataklar halinde ilerleyen mücadelenin ilk yarısının en tehlikeli atağını Sitesporlu Ziya yarattı. Attığı çalımlarla 3 kişiyi oyundan düşürerek kaleciyle karşı karşıya kalan Ziya'nın şutunu, kaleden zamanında çıkarak açıyı iyi kapatan tecribeli kaleci Muzaffer çıkardı. İlk yarının kalan dakikalarından başka gol çıkmayınca 1911 Çerkezköyspor soyunma odasına 1 - 0 önde gitti.

SİTESPOR 1911'İ SAHADAN SİLDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısının başlarında kaleci değşikliğine giden 1911 Çerkezköyspor'da kaleci Muzaffer oyundan alınırken, yerine Sedat girdi. Sitespor'da ise ikinci yarının farklı dakikalarında tam 8 değişiklik gerçekleşti. Tecrübeli oyuncuları oyundan alarak alt yapıdan gelen genç futbolcuları oyuna alan Sitespor Antrenörü Soner Çelik, yaptığı bu değişikliklerle ikinci yarı deyimi yerindeyse 1911 Çerkezköyspor'u sahadan sildi. İkinci yarı düzgün organize olamayan ve istediği atakları yapamayan 1911 Çerkezköyspor daha çok savunma ağırlıklı bir oyun sergiledi.

BERABERLİK ŞANSI KAÇTI

Sitespor'un gençleşen kadrosu beraberlik için rakip kaleyi yoklarken 77. dakikada çok net bir pozisyondan yararlanamadı. Sol kanattan yüklenen Sitespor'da Yusuf son çizgiye inerek penaltı noktası üzerine yerden bir orta çıkardı. Müsait pozisyonda topla buluşan Serkan Akyüz topun gelişine yaptığı vuruşta çerçeveyi tutturamadı.

GOL GELİYORUM DEDİ

Sitespor'un aradığı beraberlik golü maçın 80. dakikasında geldi. Sitespor'un sağ kanattan gerçekleştirdiği bir atakta yaklaşık 30 metreden çekilen sert şutu kaleci Sedat uçarak tokatladı. Topu bir anda önünde bulan Sitespor alt yapı oyuncusu 17 yaşındaki Furkan Köse düzgün bir vuruşla toğu ağlara göndererek skoru eşitledi. Maçın geriye kalan kısmında başka gol olmayınca taraflar sahadan 1 - 1 beraberlikle ayrıldı.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.