1911 Çerkezköyspor 3 puanı 5 golle almayı başardı

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor 21. Hafta karşılaşmasında deplasmanda karşılaştığı Çorlu Kültür Sultanköyspor’u 5-1’lik skorla geçmeyi başardı

1911 Çerkezköyspor 3 puanı 5 golle almayı başardı
13 Nisan 2015 Pazartesi 18:42

 1911 KARŞILAŞMAYA HIZLI BAŞLADI

Süper Amatör Ligin 21. Haftasında deplasmanda Çorlu Kültür Sultanköyspor’a konuk olan 1911 Çerkezköyspor sahaya Emre, Hakan, İsmail, Tolga, Kadir, Tuna, Ziya, Gençağa, Oğuz Kaptan, Gürer ve Salih 11’i ile sahaya çıktı. Mücadelenin başlama vuruşu ile topu ayağında tutan ve etkili taraf olan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmanın ilk dakikalarında kanatlardan etkili olmaya başladı. Oğuz ve Ziya ile kanatları iyi kullanan temsilcimiz rakibi karşısında pozisyon arayan taraf oldu.

GÜRER GOL PERDESİNİ AÇAN İSİM OLDU

İleri uçta Gürer ve Salih ile etkili olmayan temsilcimiz yakaladığı pozisyonları gole çeviremedi. Rakibini abluka altına alan ve yarı sahada baskılı oynayan taraf olan 1911 Çerkezköyspor dakikalar 13’ü gösterdiğinde golü buldu. Sol kanattan Ziya’nın getirdiği topla Gürer buluştu. Genç futbolcunun düzgün vuruşu Çorlu Kültür ağlarına gitti. Öne geçen ve baskını eksiltmeyen taraf olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor golün ardından pozisyon üretmeye devam etti.

İLK DEVRE 3-0 TAMAMLANDI

Mücadelenin 24’ncü dakikasında gelişen atakta topla buluşan Salih İzmir’in sert ve düzgün şutu ikinci kez Çorlu ekibinin filelerini havalandırdı. Üst üste gelen gollerle 2-0 öne geçen temsilcimiz ataklarını kesmedi. Maçın temposunu düşürmeyen ve farkı açma isteği olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, dakikalar 32’yi gösterdiğinde atağa kalktı. Gelişen atakta ceza alanında topla buluşan Ziya meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve aradaki farkı 3’e çıkardı. İlk yarının kalan son dakikalarında başka gol olmayınca devre 3-0 tamamlandı.

GÜRER NET FIRSATI DEĞERLENDİREMEDİ

İkinci yarının başlamasıyla beraber oyuna Bahadır dahil oldu. İkinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi etkili başlayan ekip temsilcimiz oldu. Rakip yarı alanda çok adamla hücum yapan temsilcimiz rakibine kontra atak fırsatı verirken, Çorlu ekibi ikinci yarının henüz başında net bir fırsattan yararlanamadı. Temsilcimiz dakikalar 54’ü gösterdiğinde Gürer ve Bahadır ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Orta alanda gelişen ataklarda takımı hazırlayan olan isim Tuna dakika 65’te Gürer’e verdiği pasta Gürer net fırsatı gole çeviremedi.

HAFTAYI ÜÇ PUANLA KAPATTI

İkinci yarı oyuna dahil olan Bahadır dakika 70’te gelişen atakta takımının 4. Golünü atan isim oldu. Genç oyuncu ceza alanı ön çizgisinde buluştuğu topla sert şut çıkardı ve meşin yuvarlak filelerle buluştu. 4’ncü golün ardından rakip kaleye yüklenen temsilcimi savunmasında boşluklar verdi. Gelişen Çorlu Kültür Sultanköyspor kontra atağında topla buluşan Özgür takımının maçtaki tek golünü kaydetti. Mücadelenin son golü ise dakika 86’da Gürer’den geldi. Orta alanda kazanılan topla atağa kalkan temsilcimizde Bahadır’ın pasıyla topla buluşan genç golcü Gürer kendisinin iki takımının ise 5’nci golünü kaydetti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz ligin ilk yarısında 5-0 kazandığı Çorlu Kültür maçını deplasmanda da 5 golle kazanarak haftayı 3 puanla kapattı. 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.