1911 Çerkezköyspor’dan güzel hazırlık

Tekirdağ Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, Babaeskispor’la yaptığı hazırlık müsabakasında Deniz Sert’in ayağından bulduğu golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı

1911 Çerkezköyspor’dan güzel hazırlık
01 Eylül 2015 Salı 17:38

MUSTAFA UĞRAŞ STADI’NDA OYNANDI

Geçtiğimiz hafta sonu Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanan hazırlık maçı saat 16.00’da başladı. Bu maçla birlikte yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçını yapmış olan 1911 Çerkezköyspor, sahadan 1-0 galip ayrılarak hazırlıklara da moralli başladı.

İLK YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı ataklarla geçildi. İki taraf da kontrollü bir oyun sergilerken, ilk 45 dakikada tehlikeli denilebilecek bir atak gerçekleşmedi. Uzun toplarla çıkmak isteyen taraflar defans oyuncularının başarılı müdahaleleriyle rakip kalelere yaklaşamadılar. Daha çok pas oyunlarıyla geçen ilk 45 dakikadan gol sesi çıkmayınca, taraflar soyunma odalarına 0 – 0 beraberlikle gittiler.

1911 ÇERKEZKÖYSPOR 1-0 BABAESKİSPOR

Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan taraf 1911 Çerkezköyspor oldu. İlk yarıdaki tutuk oyunundan sıyrılan temsilcimiz daha ofansif bir oyun anlayışıyla sahaya çıktı. Sergilediği ofansif futbolla çok geçmeden istediğini elde eden 1911 Çerkezköyspor, yeni transferi Deniz Sert’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada 1- 0 öne geçti. Golden sonra rakipler karşı kaleleri sıkça yoklarken, iki takım da bu girişimlerden sonuç alamayınca maç Deniz Sert’in attığı gol sayesinde 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

1911 UMUT VERDİ

Tekirdağ Amatör Lig 2015-2016 Sezonu öncesi ilk hazırlık maçından galibiyetle ayrılan 1911 Çerkezköysporlu oyuncular ve teknik heyetin yüzlerinin güldüğü görülürken, 1911 Çerkezköyspor yeni sezon için umut veren bir görüntü çizdi.

Haber: Uğur Kılıç

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.