1911'den dört dörtlük galibiyet

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk oldu. Zayıf rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz karşılaşmadan da 4-0 galip ayrılarak üst üste ikinci galibiyetini aldı

1911'den dört dörtlük galibiyet
27 Şubat 2018 Salı 19:17

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI 
Pazar günü Lüleburgaz sahasında oynanan karşılaşmaya temsilcimiz etkili başladı. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan temsilcimiz karşılaşmanın 17’inci dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Gelişen atakta topla buluşan Sefa Turhan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Çerkezköy 1911 Spor'u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip ise oyun disiplininden koptu. Karşılaşmanın 41’inci dakikasında temsilcimiz ikinci golü buldu. Gelişen organize atakta topla buluşan İbrahim Keleş 35 metreden muhteşem bir gole imza atarak skoru 2-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında ise gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre temsilcimizin üstünlüğü ile tamamlandı. 
PUANINI 37 YAPTI 
Ligin dibinden kurtulmaya çalışan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz ikinci devrede de rakip kalede farkı aradı. Karşılaşmanın 60’ıncı dakikasında bu kez sahneye Halim çıktı. Gelişen atakta topla buluşan Halim düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 3-0 yaptı. Gelen gollerin ardından Lüleburgazspor oyun disiplininden koparken, temsilcimiz rakip kalede dördüncü golü aradı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköy 1911 Spor ikinci devre oyuna giren Furkan Şerifoğlu’nun 87’inci dakikada kaydettiği golle skoru 4-0 yaptı. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköy 1911 Spor’un 4-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. temsilcimiz bu galibiyet ile puanını 37 yaparken, Lüleburgazspor ise 5 puanda kaldı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cihat - 6 yıl önce
tebrikler çerkezköyüm.