1911 gol oldu yağdı 7-0

1911 Çerkezköy Spor Süper Amatör Ligin 24. Haftasında evinde Büyük Çınarlıspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında üstün bir futbol sergileyen temsilcimiz sahadan 7-0’lık galibiyet ile ayrıldı

1911 gol oldu yağdı 7-0
05 Nisan 2016 Salı 16:02

RAKİP SAHADA BASKI KURDU

Mustafa Uğraş Stadı’nda oynanan karşılaşmaya temsilcimiz başladı. İlk 10 dakikada rakibi karşısında baskılı bir oyun sergileyen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor, kanatlardan yakaladığı ataklar ile tehlikeli oldu. Özellikle Oğuz Kaptan ile etkili pozisyonlar yaratan temsilcimiz hücum hattında Hakan Tice ve Deniz Sert ile birkaç pozisyon buldu fakat pozisyonlardan yararlanmadı. Karşılaşmada dakikalar 11’i gösterdiğinde orta alandan topu alan 1911 Çerkezköyspor’un tecrübeli oyuncusu Hakan Tice kendisine yapılan sert müdahalede yerde kaldı. Yapılan tehlikeli hareketin ardından rakip oyuncuya serzenişte bulunan tecrübeli santrafor tedavisinin tamamlanması ile beraber oyuna geri döndü.

35. DAKİKADA GOL GELDİ

Rakibin top oynamasına müsaade etmeyen temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor, son derece etkili ve baskılı bir oyun sahaya koydu. 24’ncü dakikada Tezcan ile etkili pozisyon bulan temsilcimizde ceza alanı dışında topla buluşan Tezcan’ın sert şutunu Büyük Çınarlı file bekçisinde iki hamlede kontrol edebildi. Bulduğu pozisyonlarla adeta golün haberini veren temsilcimiz gol için sabırsızlanan taraftarını 35’nci dakika da ayağa kaldırdı. Sol kanattan gelişen atakta Hayrettin’in ceza alanı içine yaptığı ortayı güzel kontrol eden Oğuz Kaptan uzak köşeye enfes plase vuruşu ile takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından ikinci gol için yüklenen temsilcimi sağ ve sol kanattan gelişen pozisyonlardan yararlanamadı.

İLK YARI 2-0 SONA ERDİ

Mücadelede etkili futbola devam eden temsilcimiz dakikalar 44’ü gösterdiğinde ikinci golü buldu. Sol kanattan gelişen pozisyonda Deniz’in ortasına hareketlenen Oğuz Kaptan vuruşu kaleciden sekti. Boşta kalan topu iyi takip eden Metin’in yerden sert ve düzgün şutu filelerle buluştu ve temsilcimiz ilk yarının bitimine 1 dakika kala skoru 2-0’a getirdi. Golün ardından maçın hakemi ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

BASKILI OYUN SÜRDÜ

İkinci yarının başlaması ile birlikte etkili oyununa devam eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Spor rakip takıma top oynama şansı tanımadı. Oyunu tamamen rakip yarı alana yığan 1911 Çerkezköyspor, ikinci yarının henüz daha ilk bölümünde gol buldu. Dakikalar 52’yi göstediğinde temsilcimizin usta golcüsü Deniz Sert ceza alanında topla buluştu ve meşin yuvarlağı Büyük Çınarlıspor ağlarına bıraktı. (3-0) Golün hemen ardından bir pozisyon daha bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’da sağ kanattan gelen ortaya yarım vole vuruşu yapan Deniz’in şutu auta çıktı.

FARK 4’E ÇIKTI

Mücadelenin 58’nci dakikasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sol kanatta Hakan Tice ile hücuma kalktı. Hakan Tice’nin pasına hareketlenen Göksel kaleci ile karşı karşıya kaldı. Göksel’in yerden şutu filelerle buluştu ve temsilcimiz skoru 4-0’a getirdi.

BÜYÜK ÇINARLISPOR ETKİSİZ KALDI

Baskılı oyun rakip takım Büyük Çınarlıspor defansının da bozulmasına neden oldu. İkinci yarıda özellikle hücum yönüne göre sol kanattan çok etkili pozisyonlar bulan temsilcimiz bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Temsilcimiz karşısında sert bir savunma yapan Büyük Çınarlıspor ise 1911 Çerkezköyspor karşısında hiçbir varlık gösteremedi.

MİÇİ 5. GOLÜ KAYDETTİ

Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor dakikalar 70’i gösterdiğinde sağ kanattan köşe vuruşu kazandı. Hayrettin köşe vuruşunda arka direkte topu iyi takip eden Miçi lakaplı Deniz’in plase vuruşu filelerle buluştu. (5-0) Beşinci golün ardından etkili oyunundan taviz vermeyen temsilcimiz dakikalar 79’u gösterdiğinde 6’ncı golü buldu. Göksel’in getirdiği topa hareketlenen Mesut, arka direkte kendini unutturdu. Mesut’un sert şutu filelerle buluştu ve temsilcimiz skoru 6-0’a getirdi.

SON SÖZ EMRAHTAN 7-0

Oyun disiplinin iyice kopan Büyük Çınarlıspor’da savunma hattı da bozulunca kolay goller bulan temsilcimizde son sözü Emrah Çilingir söyledi. Sağ kanatta topla dripling yapan tecrübeli oyuncu kalecinin sağından topu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti. (7-0)

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.