1911 Mesut Aytemiz ile el sıkıştı

1911 Çerkezköyspor Kulübü transfer çalışmalarında adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Yaptığı iç ve dış transferlerle 2015-2016 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayacak olan temsilcimiz son olarak 2012 yılında Çerkezköyspor forması giyen Orta saha ön libero oyuncusu Mesut Aytemiz ile anlaştı

1911 Mesut Aytemiz ile el sıkıştı
29 Haziran 2015 Pazartesi 19:19

 TRANSFER ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Süper Amatör Ligi 2015-2016 sezonuna hızlı bir başlangıç yapmak isteyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor Kulübü transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şampiyonluk adına iddialı bir takım kurma yolunda gece gündüz demeden çalışan 1911 Çerkezköyspor takımı son olarak bir dönem Çerkezköyspor formasını terleten Mesut Aytemiz ile el sıkıştı.

ELİMDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM

2012 yılında Çerkezköyspor takımında görev alan 27 yaşındaki orta saha ön libero oyuncusu Mesut Aytemiz, 1911 Çerkezköyspor takımı ile anlaştığı için mutlu olduğunu ifade ederek, “Çerkezköy’e yabancı bir isim değilim. Bir dönem Çerkezköyspor takımında oynadığım için burasını seviyorum. Bundan sonra da 1911 Çerkezköyspor takımı için mücadelemi sahaya yansıtacağım. Gelmeden önce kulüp hakkında aldığım bilgiler beni fazlasıyla mutlu etti ve bu seneki şampiyonluk yarışında ben ve takım arkadaşlarım elimizden gelenin en iyisini sahaya yansıtarak şampiyonluk sevincini tüm Çerkezköy halkına yaşatacağız. Transferimin herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN İDDİALI BİR TAKIM OLUŞTURUYORUZ

Yeni transfer hakkında konuşan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın ise, “Bu sene tüm Çerkezköy halkına seyri güzel ve heyecan dolu maçlar izlettireceğiz. En başından da söylediğimiz gibi bu sene lige şampiyonluk parolasıyla başlayacağız ve ligin en iddialı takımı olacağımızı düşünüyorum. Transferlerimizin hepsi birbirinden değerli ve mevkilerinde kendilerini kanıtlamış oyunculardır. O sene bu sene olacak ve şampiyonluk sevincini yaşayarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

SON OLARAK GÖNENSPOR DA OYNADI

1911 Çerkezköyspor’un yeni oyuncusu Mesut Aytemiz, 2000 yılında Yeniköyspor takımında başladığı futbol hayatını 2008 yılına kadar aynı takımda sürdürdü. 2009-2010 yılları arasında Maltepespor takımında top koşturan Aytemiz, 2010-2011 yılları arsında yeniden Yeniköyspor takımına döndü. 2012 yılında Çerkezköyspor takımıyla anlaşan Mesut Aytemiz daha sonra sırasıyla Gönenspor ve Yeniköyspor takımı için ter dökerken, son olarak Gönenspor takımında oynadı.

8 KERE FİLELERİ HAVALANDIRDI

Orta saha ön libero oyuncusu olan 27 yaşındaki Mesut Aytemiz bugüne kadar çıktığı maçlarda 8 kere fileleri havalandırmayı başardı.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.