1911 Sefer Ekizoğlu’na emanet

1911 Çerkezköyspor kulübü transferlere hız kesmeden devam ediyor. İç transferde 6 oyuncu ile anlaşan temsilcimiz teknik direktörlük görevine de Sefer Ekizoğlu’nu getirdi

1911 Sefer Ekizoğlu’na emanet
18 Haziran 2015 Perşembe 17:31

 TEKNİK PATRON SEFER EKİZOĞLU

 

Süper Amatör Lige bu sezon iddialı hazırlanan 1911 Çerkezköyspor kulübü transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Dış transferde 3, iç transferde ise 6 oyuncu ile anlaşan temsilcimiz son olarak takımın teknik patronunu da belirledi. Geçtiğimiz sezon takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Sefer Ekizoğlu bu sene takımın başında yer alacak.

 

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

 

Sefer Ekizoğlu transferin gerçekleşmesinde emeği geçen ve kendisine güvenen Kulüp yönetimine teşekkür ederek, “Bu sezon bize güvenen yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Başkanımızın dediği gibi bizim hedefimiz şampiyonluk. İlk sezonumuzda 3’ncü olarak ligi bitirdik. Bu sezon ise mutlak hedef şampiyonluk ve ardından BAL ligine çıkmak” açıklamasında bulundu.

 

TAKIMIMIZI KENDİSİNE EMANET ETTİK

 

1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın ise yaptığı açıklamada, “Sefer Ekizoğlu’nun kariyerine baktığımızda futbolculuğu son derece parlak. Geçtiğimiz sezonda takımda yardımcı antrenör olarak görev almıştı. Bu yılda takımımızı kendisine emanet ettik. Hepimiz için hayırlı olsun. Biz başta da söylediğimiz gibi bu yıl hedefimiz kesinlikle şampiyonluk ve ardından Profesyonel Liglerdir” ifadelerini kullandı.

 

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.