1911 yoluna namağlup devam ediyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’un 5. hafta mücadelesinde Mustafa Uğraş Stadı’nda konuk ettiği Gaziosmanpaşa’yı 1-0’lık skorla geçmeyi başaran Çerkezköy 1911 Spor’da keyifler yerinde. Karşılaşmanın ardından haftanın değerlendirmesini yapan Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu ve Teknik Direktör Yahya Avcı, takımın gidişatından memnun olduklarını ve bu istikrarı sürdürmek istediklerini ifade etti

1911 yoluna namağlup devam ediyor
25 Ekim 2017 Çarşamba 10:31

HEDEFLEDİĞİMİZ NOKTADA YER ALDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Ligde iddialı olan bir ekip ile karşı karşıya geldiklerini kaydeden Çerkezköy 1911 Spor Teknik Direktörü Yahya Avcı, “İlk devre istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Her şeye rağmen oyunu dengede tutmaya çalıştık. İkinci devrenin son 30 dakikasında kendimize geldik ve pozisyonlar bulmaya çalıştık. Kazandığımız penaltıyı da gole çevirerek istediğimiz aldık. Hedeflediğimiz noktada yer aldığımız için mutluyuz. Karşılaşmada mücadele anlamında değil de pas trafiğinde hatalar yaptık. Mücadelemizi düzelttikten sonra pas trafiğimiz de fena olmadı. Rakibimize kısaca fırsat vermedik. Mücadele anlamında takımdan umutluyum” dedi.
HAKEMLERDE ART NİYET ARAMAM
Hakemin kötü niyetli olduğunu düşünmediğini kaydeden Avcı, “Ne gördüyse onu verdi. Hata yaptıysa da her iki takım içinde yapmıştır. Ben hiçbir zaman hakemlerde art niyet aramam. Hatalar yapabilir, karşılaşmanın hakemi iyi bir yönetim sergiledi.” dedi.
BİZİM İÇİN RAKİPLER HEP AYNIDIR
Bu hafta Yalova Kadıköyspor karşılaşmasından üç puan ile ayrılmak istediklerini kaydeden Avcı “ Rakibimizin ligde puanı bulunmuyor. Rakiplerimiz küçük ve büyük olarak ayırmıyoruz. Bizim için rakipler hep aynıdır. Bu hafta rakibimizi mağlup ederek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
SAVUNMADA HİÇ AÇIK VERMİYORUZ
Karşılaşmanın ikinci devresinde baskılı oynadıklarını kaydeden Çerkezköy 1911 Spor Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu, “Rakibimiz bizi ilk on beş dakikada tartmaya çalıştı. Pas trafiğinde sıkıntılar yaşadık. Kısacası namağlup bir ekibe karşı mücadele etti. Altıncı haftaya giriyoruz ve sadece kalemizde bir gol gördük. Savunmada hiç açık vermiyoruz. Pivot santraforumuz yok. Son maçlarda ileride oynayan İlyas ve Ali Rıza iyi bir oyun ortaya koyuyor. Biz vasat oynadığımız zaman bile üç puanı alan bir takımız. Biz istediğimiz şeyleri yapamadığımız zaman bile puan ya da puanlar çıkartabiliyoruz. Önemli olanda buydu” dedi.
PROFESYONELLİĞE ADIM ATACAK BİR KULÜBÜZ
İç saha karşılaşmalarının artık ücretli olacağını kaydeden Çolakoğlu, “Sonuçta profesyonelliğe adım atacak bir kulübüz. Federasyondan ise gerekli desteği alamıyoruz. Böyle destek olmadığı için yolumuza sponsorların destekleriyle devam ediyoruz. Bu bilet uygulamasını rakiplerimiz Uzunköprü Spor, Biga Spor ve Lüleburgaz Spor da yapıyor. Kalan maçlarımız maçın zorluk derecesine göre 5-10 TL arasında olacak. Bu az da olsa kulübe katkıdır. Toplanan hasılatla o günkü maçın 3’te birlik kısmını karşılamaya çalışıyoruz” açıklamalarında bulundu.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.