1911’de Vasıf Aksaka dönemi

Süper Amatör Lig’in 17.hafta karşılaşmasında Çorlu Gençlerbirliği takımı karşısında sahadan 6-1’lik mağlubiyetle ayrılan 1911 Çerkezköyspor’da teknik direktör Sefer Ekizoğlu ile yollar ayrılmıştı. Ekizoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevine Vasıf Aksaka getirildi. Takımla birlikte dün ilk idmanına çıkan Aksaka, yaptığı açıklamada, ligi şampiyon olarak bitireceklerini belirterek, “Yıldız oyuncu maç kazandırır, takım oyunu ise şampiyonluk getirir. Ben oyuncularıma güveniyorum ve herkese seyir zevki yüksek maçlar izlettireceğiz” dedi

1911’de Vasıf Aksaka dönemi
17 Şubat 2016 Çarşamba 16:42

MAĞLUBİYETİN ARDINDAN YOLLAR AYRILDI

1911 Çerkezköyspor takımı hafta sonu oynanan Çorlu Gençlerbirliğispor karşılaşmasında rakibi karşısında istenileni yapamamış ve sahadan 6-1 gibi tarihi bir farkla mağlubiyetle ayrılmıştı. Yaşanan bu mağlubiyetin ardından alınan kararla takımın teknik direktörü Sefer Ekizoğlu ve oyuncular Gençağa Yılmaz ile Salih İzmir takımdan gönderilmişti.

HER İKİ TARAFA DA HAYIRLI OLSUN

Sefer Ekizoğlu’nun takımdan gönderilmesinin ardından yeni hoca arayışına başlayan temsilcimiz en son BAL’da mücadele eden Samsun Bafraspor takımını çalıştıran Vasıf Aksaka ile anlaşma sağladı. Dün yeni takımı ile ilk idmanına çıkan Vasıf Aksaka idman öncesinde yaptığı açıklamada, “1911 Çerkezköyspor takımının birçok maçını izledim. Son olarak Çorlu Gençlerbirliği karşılaşmasına da giderek 1911’i yakından analiz etmiş oldum. Kulüp yöneticileri ile yaptığımız görüşmelerin ardından da anlaşma sağladık. Her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

HEDEFİM ŞAMPİYONLUK

1911’li futbolcularla önceki gün yaklaşık 3 saat süren bir toplantı yaptığını sözlerine ekleyen Aksaka, “Futboculara Gençlerbirliği maçının analizini madde madde anlattım. Ana sıkıntı oyunun boyunun 70-80 metre kadar uzun olmasıydı. Aslında olması gereken mesafe 45-50 metredir. Her şeyden önemlisi oyun disiplini yoktu. Hatta 10 gol rahat olabilirdi. Stoperlerin pozisyon alma hataları vardı. Artık hepsi geride kaldı ve önümüzdeki maçlara bakacağız. Hırslı bir insanım ve hedefimde kesinlikle şampiyonluktur” diye konuştu.

HERKES ZEVKLE İZLEYECEK

Maç maç düşünerek yollarına devam edeceklerini ifade eden Vasıf Aksaka, “eksiklikleri çok iyi biliyorum ve adam gibi çalışacağız. Sahada mücadele eden, yardımlaşan, takım savunmasını iyi yapan bir takım olacağız. Bizleri izlemeye gelen taraftarlarımızda izleyecekleri oyundan zevk alacaklar” açıklamasında bulundu.

ARKADAŞLIĞIN GETİRDİĞİ ŞAMPİYONLUĞU İSTİYORUM

Yaptığı açıklamaların ardından oyuncularla bir araya gelen yeni Teknik Direktör Vasıf Aksaka, oyuncularına çok güvendiğini belirterek, “Yıldız oyuncu maç kazandırır, takım oyunu ise şampiyonluğu getirir. Herkesin bir yoğurt yiğişi vardır ve benimde tarzım budur. Sizler gibi bende evime gitmeyeceğim ve hep beraber elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Sonuna kadar size güveniyorum. Kendinizi, ailenizi ve sizlere destek verenleri üzmeye hakkınız yok. Başarının getirdiği şampiyonluktansa, arkadaşlığın getirdiği şampiyonluğu istiyorum” dedi.

Haber: Emrah ÇOĞALAN  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.